Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen:

- Du er den aller beste

Hyller forloveden.

HYLLER: Elisabeth Asserson holder ikke igjen når hun gratulerer forloveden Jakob Ingebrigtsen med nok et EM-gull. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
HYLLER: Elisabeth Asserson holder ikke igjen når hun gratulerer forloveden Jakob Ingebrigtsen med nok et EM-gull. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kveld løp Jakob Ingebrigtsen (21) inn til sitt andre EM-gull i München. 21-åringen sikret samtidig mesterskapsrekord med tiden sin, og seiersmarginen ble den største i EM-historien på 1500 meter.

Unggutten imponerer en hel idrettsverden, og naturligvis også forloveden Elisabeth Asserson (22), som stadig er å se ved hans side under mesterskap.

Etter torsdagens gulløp tok 22-åringen til Instagram for å hylle kjæresten etter nok en seier.

I innlegget har hun delt to bilder av dem hvor de klemmer og kysser.

«Dobbel europamester. Så veldig, veldig stolt av alt DU klarer å oppnå, til tross for alle hindringer på veien. Du er den aller beste, det kan ingen ta fra deg», skriver hun under bildene.

KJENDISTUNGT: Ingebrigtsen-kjærestene Elisabeth Asserson og Liva Ingebrigtsen var sendt til Bergen for å motta pris hvis Team Ingebrigtsen skulle vinne pris. Video: Rød Løper Vis mer

Fridde

Til tross for sin unge alder har Ingebrigtsen og Asserson allerede vært et par i seks år, gått til anskaffelse av to hunder og forlovet seg.

Forlovelsesnyheten røpte de selv på Instagram i mai i fjor.

«Jeg er glad for å kunne si at år etter år med å spørre, så sa jeg endelig ja», skrev løpstalentet til et bilde av det kyssende paret samt ringen, og siterte dermed Disney-filmen «To på rømmen».

Asserson, som delte samme bilde, skrev «for resten av livet» under sitt innlegg.

- En «keeper»

Da Ingebrigtsen kort tid senere gjestet Ida Fladens (36) podkast «Ida med hjertet i hånden», og delte han åpenhjertig om forholdet.

21-åringen fortalte blant annet at til tross for den unge alderen, har paret alltid vært trygge på at det er de to for alltid.

- Sett utenfra er det kanskje litt merkelig at to 15-åringer er så sikre på at forholdet skal vare livet ut, men når jeg lever slik jeg gjør blir det veldig fort seriøst fordi det blir på en måte alt eller ingenting. Jeg sa ganske tidlig til mamma at «dette her tror jeg er en keeper».

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjester Lindmo sammen med kjæresten Elisabeth. Der snakker de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Det er derimot ikke bare bare å bli sammen med en toppidrettsutøver. Hverdagen dreier seg for det meste om trening og faste rutiner, noe Ingebrigtsen anerkjente kunne være vanskelig for en kjæreste.

- Det er ikke mange som hadde greid å gå gjennom den endringen som hun gjorde. Hun satte mer eller mindre livet på vent. Det var ganske drøyt for henne sett i ettertid. Det er veldig mye bedre nå, men de første åra var nok ganske vanskelige, innrømmet han i podkasten.

LES OGSÅ: - Passer ikke å være syk nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer