ROS FRA PRESIDENTEN: Meryl Streep og de andre prisvinnerne ble hyllet av president Barack Obama for sitt bidrag til amerikansk kultur.  Foto: All Over Press
ROS FRA PRESIDENTEN: Meryl Streep og de andre prisvinnerne ble hyllet av president Barack Obama for sitt bidrag til amerikansk kultur. Foto: All Over Press Vis mer

- Du er den aller beste og jeg elsker deg

Maryl Streep ble hyllet av presidenten og Hollywoods største stjerner.

Publisert
Se flere bilder fra ærespris-utedelingen nederst i saken!

SEHER.NO:
Søndag sto superstjernene i kø for å hylle Meryl Streep (62) og hennes fantastiske karriere. Skuespilleren var en av årets mottakere av den årlige Kennedy Center Honors som blir gitt til dem som bidrar mest til kulturlivet.

- Meryl Streeps fantastiske opptredener er noe av det mest spennende kulturbidraget i vår tid, sier lederen for senteret David M. Rubenstein

Mange av stjernens tidligere medspillere, blant annet Robert De Niro, Anne Hathaway og Emily Blunt holdt taler der de hyllet Streeps skuespillertalent.

- Du er den aller beste og jeg elsker deg, sa De Niro fra scenen.

62-åringen var svært rørt over vennens ord.

- Se bare hvem som er her. Det er overveldende og jeg er veldig stolt, sa hun til Associated Press.

Streep slo gjennom på slutten av 1970-tallet i filmen «Hjortejegeren» sammen med Robert De Niro, og ble senere nominert til en Oscar for beste kvinnelige birolle. Hun har siden spilt i dramaer som «Sophie’s Choice», «Mitt Afrika» og «Broene i Madison County».Hun har spilt i over 45 filmer og vunnet to Oscar-statuetter. De siste årene har hun spilt i mer lystige filmer som «Mamma Mia» og «It’s Complicated». un har spilt i over 45 filmer og vunnet to Oscar-statuetter.

Neil Diamond, Barbara Cook, Sonny Rollins og Yo-Yo Ma ble også hedret under gallafesten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bedt om å ta Botox 

Se flere bilder fra ærespris-utedelingen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer