SINT: - Å ta barna vekk fra sin mor er bare sykt! Du er blant de laveste av de lave, og jeg kan ikke engang tro at jeg giftet meg med deg, skal Katie Price ha sagt om eks-mannen, Peter André. Foto: All Over Press
SINT: - Å ta barna vekk fra sin mor er bare sykt! Du er blant de laveste av de lave, og jeg kan ikke engang tro at jeg giftet meg med deg, skal Katie Price ha sagt om eks-mannen, Peter André. Foto: All Over PressVis mer

- Du er bare syk!

Den kjente glamourmodellen er rasende på at eks-mannen.

SEHER.NO: Det var i midten av mai at sjokknyheten kom om at den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) og ektemannen Peter André (36) går hvert til sitt. Senere kom også nyheten om at Jordan frykter at hun har festet og drukket så mye at hun mister foreldreretten til sine tre barn.

Og følge News of the World er hun nå hysterisk over at eksmannen ønsker eneansvaret for ungene.

- Å ta barna vekk fra sin mor er bare sykt! Du er blant de laveste av de lave, og jeg kan ikke engang tro at jeg giftet meg med deg, skal glamourmodellen ha sagt til en venninne - alt selvsagt rettet mot Peter André.

Men det stopper ikke der:

- Syk er akkurat hva du er. Folk har kommet inn i hodet på deg, det er utrolig hvordan du har forandret deg, skal hun ha sagt.

Samme avis mener derimot å vite at det ikke bare er Katie Price som har tatt seg nær av den bitre striden - også Peter lar seg bevege. Skal man tro News of the World gjør 36-åringen narr av Jordan som en "robotkone" i sin siste video, samt at han har sluttet å spise etter alt stresset hun har gitt ham.

Forrige uke snakket de begge med advokater om deres sønn, Junior (4) og datteren, Princess (2).

Jordan har også en eldre sønn, 7 år gamle Harvey, som hun har sammen med fotballspilleren Dwight Yorke.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jordan greier ikke helt å smile