Kim Kardashian og Kanye West:

- Du elsker meg fremdeles

Kommentarfeltet koker etter at realitystjernen delte et bilde av antrekket sitt.

SKILT: Det er fem måneder siden Kim og Kanye skilte lag. Hun støtter imidlertid fremdeles ektemannens musikalske eventyr, denne gang i et litt spesielt antrekk. Her avbildet i 2016. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB
SKILT: Det er fem måneder siden Kim og Kanye skilte lag. Hun støtter imidlertid fremdeles ektemannens musikalske eventyr, denne gang i et litt spesielt antrekk. Her avbildet i 2016. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som tyder på at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) har beholdt et godt vennskap etter sjokkskilsmissen i februar.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i åra etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Fem måneder er altså gått etter skilsmissen, men de er blitt observert sammen en rekke ganger etter sjokknyheten. I juli var de blant annet på museum i San Fransisco sammen - hele familien.

For omlag en måned siden dukket også Kardashian opp på eksmannens musikkarrangement. Det har hun gjort nok en gang, denne gangen i et litt spesielt antrekk.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Du elsker meg fremdeles

Rapperens nye album er dedisert til mora Donda West, som døde som følge av komplikasjoner etter en kosmetisk operasjon i 2007, men inneholder også tydelige referanser til bruddet.

Blant annet synger han om å miste familien sin. Da han denne uka hadde konsert, var det tydelig at han hadde beskjeder til sin tidligere kone.

Da rappet han blant annet følgende linje, ifølge People:

- Men du kom hit for å vise meg at du fremdeles elsker meg.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Sjokkerende antrekk

I disse dager er nemlig Kanye West godt i gang med å slippe sitt nyeste album «Donda», som er oppkalt etter hans avdøde mor.

I den forbindelse har også ekskona overrasket stort ved å dukke opp for å feire rapperen. Dette er andre gang det skjer.

I juli, da hun dukket opp på det første arrangementet, hadde realitystjerna matchet antrekk med rapperen, der begge hadde valgt å kle seg i rødt. Over hodet hadde Kanye West det som tilsynelatende var en strømpebukse. Den valgte Kim å droppe.

Nå, i forbindelse med at West har avholdt nok en konsert, valgte 40-åringen å gjøre som den tidligere ektemannen. Hun gikk imidlertid for noe annet enn en strømpebukse.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

«En fjert, og det er over»

I et nytt innlegg på Instagram har nemlig «Keeping up with the Kardashians»-stjerna publisert en rekke bilder av seg selv. På kroppen har hun en trang, svart drakt - som også dekker hodet.

Hun har imidlertid tre små hull i ansiktet, to til øynene og ett til munnen. I bakhodet stikker også hestehalen hennes ut fra maska.

Antrekket har mildt sagt vekket reaksjoner i kommentarfeltet.

«Barna er livredde, hva er det du gjør, Kim», skriver en følger.

«North sier sikkert: 'Hva i helvete er dette?'» skriver en annen.

«Hvorfor?? Dette er skummelt», påpeker en tredje, mens en fjerde skriver:

«Jeg vil bare vite hvorfor?!»

«En fjert, og det er over», humrer også en.

Antrekket er i samarbeid med motehuset Balenciaga, som har vist seg å være en stor favoritt hos både Kardashian og West gjennom åra. Til innlegget har hun bare lagt til emneknaggene #Donda og #Balenciaga.

LES OGSÅ: Ble slaktet for bryllupstalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer