Lisa Rinna:

- Du eier vel sikkert et speil?

Realitystjernen overrasker nok en gang.

BOLLESVEIS: Lisa Rinnas nye bollesveis har fått flere til å sperre opp øynene. Foto: Laurent Benhamou/SIPA/Shutterstock/NTB
BOLLESVEIS: Lisa Rinnas nye bollesveis har fått flere til å sperre opp øynene. Foto: Laurent Benhamou/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (59) er ikke fremmed for å få folk til å heve øyenbrynene - og nå gjør hun det igjen med en splitter ny sveis.

59-åringen har den siste tiden eksperimentert med en rekke antrekk og frisyrer. Under moteuken i København etterlot hun fansen målløse da hun dukket hun opp med en mullet-frisyre, svart badedrakt, stiletthæler og en stor leopard-kåpe.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Ved første øyekast er hun knapt til å kjenne igjen. Og for å toppe det hele, har 59-åringens ferske nye hårklipp blitt stylet episk. Ærlig talt, jeg er besatt av alt fra dette moteøyeblikket», skrev blant andre Natasha Harding i Cosmopolitan.

Vanligvis er hun nemlig å se i sin velkjente, korte frisyre med lyse striper, men nå har hun nok en gang droppet varemerket sitt for noe helt annet.

Rinna har de siste dagene befunnet seg i motehovedstaden Paris, og lørdag deltok hun på moteshowet til Vivienne Westwood - det første siden designeren døde i desember 2022.

HODET SKIFTET FORM: Trebarnsmoren Teneal Bernardd fra Idaho skulle farge håret sitt mørkere med hjemmefarge, da ting gikk skikkelig galt. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

For anledningen var hun iført en dristig blazer og metalliske leggings, men det var hennes nye bollesveis, som likner en parykk, som virkelig fikk fansen til å sperre opp øynene. Det skriver Page Six.

OVERRASKET: Lisa Rinna holdt ikke tilbake på sveis og antrekk da hun ankom et moteshow i Paris lørdag denne helgen. Foto: Laurent Benhamou/SIPA/Shutterstock/NTB
OVERRASKET: Lisa Rinna holdt ikke tilbake på sveis og antrekk da hun ankom et moteshow i Paris lørdag denne helgen. Foto: Laurent Benhamou/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Selv har 59-åringen delt flere bilder fra dagen på sin egen Instagram-profil, men ikke alle er like begeistret over den nye frisyren.

«Dette er ikke ditt beste antrekk. Og håret er helt forferdelig», kritiserte en følger på realitystjernens innlegg, mens en annen kommenterte:

«Rinna, du eier vel sikkert et speil? Det håret ser virkelig ikke bra ut på deg».

Noen følgere mener også at Rinnas nye sveis er et forsøk på å holde seg relevant for offentligheten.

«Du bare klarer ikke at du ikke lenger er i rampelyset på 'Real Housewives', så dette er den nest beste tingen du kan gjøre for å holde deg i rampelyset».

I ettertid har også flere sammenliknet henne med blant andre William Byers, en sentral karakter fra TV-serien «Stranger Things».

«Will Byers??? Han lever sitt beste liv», kommenterte en, mens andre hevdet at hun liknet på både Lord Farquaad, en rollefigur i den første «Shrek»-filmen og Willy Wonka i «Charlie og sjokoladefabrikken».

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

LES OGSÅ: Overrasker fansen med nytt «utseende»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer