- Du danser som om du var på do

Alt gikk ikke etter planen da «Skal vi danse»-stjernene testet «Jakten på en julestjene»-deltagernes rytmesans. Se dagens episode her!

SEHER.NO: De fire gjenværende «Jakten på en julestjerne»-deltagerne Maren Kråkevik, Julie Torp, Erlend Rønning og Lise Viktoria Hagen har overlevd blant annet kalkunløp, julekrybbepynting, synging og speed-date i kampen om førsteplassen i årets julekalender fra Seher.no.

Men når konkurrentene i dagens episode blir bedt om å snøre på seg danseskoene for å vise sine sambakunster foran tidligere «Skal vi danse»-dommer Trond Harr, blir det fort klart at flere av dem står foran sin vanskeligste utfordring.

- Du danser som om du var på do, fleiper Harr i kjent stil, etter å ha sett Maren Kråkevik danse.

Mens jentene får danse med sin tidligere «Jakten på en julestjerne»-kollega, proffdanseren Tobias Karlsson, får Erlend danse med Olga Divakova - som danset med kjendisprest Einar Gelius i årets utgave av «Skal vi danse».

Se deltagernes sambatakter i dagens episode!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Slik har du aldri sett dem