- Du bør bli kastet ut herfra

Illsinte «Den siste viking»-deltagere fyrer løs mot hverandre fra første sekund etter anklager om juks. Se video!

SEOGHØR.NO: Mandag kveld er det duket for storslått premiere når reality-serien «Den siste viking» smeller igang på TVNorge. Der blir det dramatisk fra første stund.

Problemene oppstår når to av deltagerne, Maybritt Dale (49) og Nejra Osmic (21) oppdager at en av jentene på laget, Mari Kogstad (24), har smuglet med seg mat, og tar seg en bit av herligheten før hun skal ut å konkurrere mot de andre.

KRITISK: Maybritt Dale synes har ikke mye til overs for at Mari valgte å «snike» til seg litt mat i starten av TV-innspillingen. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
KRITISK: Maybritt Dale synes har ikke mye til overs for at Mari valgte å «snike» til seg litt mat i starten av TV-innspillingen. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer

Må beklage seg
- Jeg føler meg bare så utrolig lurt. Dette provoserer meg noe helt vanvittig. Du jukser, og man skal ikke jukse! Sier Maybritt i programmet.

Så langt går det, at Mari ser seg nødt til å si unnskyld - i plenum.

- Jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre enn å beklage, bedyrer den unge jenta, som ikke akkurat blir tilgitt med det første.

- Jeg synes rett og slett at du bør bli kastet ut herfra, fastslår en rasende Nejra.

SINT: - Jeg opplevde situasjonen som veldig urettferdig. Vi hadde fått beskjed om at vi ikke skulle spise, og så gjør hun det i skjul, sier en arg Nejra til Seoghør.no. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
SINT: - Jeg opplevde situasjonen som veldig urettferdig. Vi hadde fått beskjed om at vi ikke skulle spise, og så gjør hun det i skjul, sier en arg Nejra til Seoghør.no. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer

- Hun gikk meg på nervene
Til Se og Hør legger hverken Nejra eller Maybritt skjul på at de ble svært sinte i kampens hete, og at episoden satte føringer for det videre forholdet deres til Mari.

- Jeg opplevde situasjonen som veldig urettferdig. Vi hadde fått beskjed om at vi ikke skulle spise, og så gjør hun det i skjul. Jeg sa ifra til Maybritt, og hun var helt enig med meg om at dette bare ble helt feil. Derfor valgte vi å si ifra til Mari foran kamera. Det skal ikke gå an å komme unna med juks, mener Nejra.

Og:

- Hele den situasjonen satte på en måte standarden for forholdet vårt. Hun gikk meg på nervene...

BEINTØFF START: Stavanger-jenta Mari havner i klammeri med to andre jenter i premieren av «Den siste viking». Etter hva Se og Hør kjenner til blir forholdet mellom de tre bare verre og verre. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
BEINTØFF START: Stavanger-jenta Mari havner i klammeri med to andre jenter i premieren av «Den siste viking». Etter hva Se og Hør kjenner til blir forholdet mellom de tre bare verre og verre. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer

- En filleting!
Mari på sin side, synes hele situasjonen var av det latterlige slaget.

- Det er helt bak mål å lage noe så stort ut av en liten ting som det her. Det var en filleting som ble veldig stort. I dag ler jeg av det, det er ikke lenger et problem for meg i det hele tatt. Men stemningen er fortsatt noe anstrengt mellom oss, forteller hun til Seoghør.no.

Det er Maybritt langt fra enig i.

- Vi fikk beskjed om at vi ikke fikk lov til å ta med noe mer enn det som hadde blitt godkjent i sekkene våre, og det betyr at Mari bryter de reglene som gjelder. Hun burde blitt straffet, mener den frittalende 49-åringen, som ikke angrer på at hun brukte så harde ord på TV som hun gjorde.

- Det er bare meg. Jeg er eksplosiv og sier ting rett ut. Jeg står fortsatt for alt jeg sa, sier hun til Seoghør.no.

Skuespiller Trond Espen Seim er mannen som leder «troppene» i «Den siste viking». Programmet har premiere på TVNorge mandag klokka 20.30.

LES OGSÅ: Fikk ikke jobb etter Varg Veum