Pernilla Wahlgren:

- Du blir lei

Ikke alle er imponerte over artistens valg av interiør.

BYGGEPROSJEKT: Pernilla Wahlgren har delt mye om husbyggeprosjektet. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
BYGGEPROSJEKT: Pernilla Wahlgren har delt mye om husbyggeprosjektet. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert

I lang tid har den svenske popstjernen Pernilla Wahlgren (54) holdt på å bygge sin drømmevilla på øya Lidingö i Stockholm.

Etter et langt byggeprosjekt er innflytningen endelig i sikte, men først gjenstår det diverse ting for at huset blir helt klart - blant annet å velge tapet til veggene.

Wahlgren har delt hyppige oppdateringer av husbyggingen på en egen instagram-konto, og det er også her hun deler hva valget har falt på når det kommer til veggene i den store boligen.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

«Botique-hotell»

Den som er kjent med Wahlgren-familien vet at det ikke er typsik artisten å gå for nøytrale farger, og det gjenspeiles også i tapetet hun viser frem.

«Fra hvite vegger til farger! Nå begynner det endelig å tapetseres i huset, og som dere ser blir det ikke et fargeløst hjem», skriver 54-åringen og beskriver stilen hun ønsker seg som et «fargeglad, koselig Botique-hotell».

Det er imidlertid ikke alle som er like imponert over valget.

«Fint, men du blir lei! Ingen bilder blir fine på den tapetet. Den minner meg om 70-tallet, når det var mønster-hysteri i innredningen og tapetene. Nøytral er best! Sier dette i beste mening, man velger naturligvis selv», skriver en følger i kommentarfeltet, mens andre skriver:

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Oi... kanskje du kommer til å angre på alle fargene/mønster? Vanskelig å få bilder / malerier til å passe på» og:

«Jungeltema virker det som. Bare du ikke blir sjøsyk»

Selv om noen viser skepsis til den fargerike tapetet, er det andre som heier frem jungel-lignende tema på veggene.

«Hurra for tapet og farger!» skriver blant annet en.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

- Tenk dere om

Den luksuriøse villaen som begynner å ta form, skal etter planen bli 300 kvadratmeter stor med mye lys og åpne rom. Prosjektet har likevel tatt mye lenger tid enn det sangfuglen først beregnet.

Det er nemlig over et år siden Wahlgren satte i gang byggingen av det som skal bli hennes drømmehus.

Hun har tidligere uttalt at byggeprosjektet ikke har gått helt problemfritt i podkasten «Wahlgren & Wistam», som hun har sammen med programleder Sofia Wistam.

Det skapte blant annet litt hodebry da hvitevarer skulle leveres til huset tidligere i år.

ROMANSE: Influenser Frøya Sofie Winther snakker ut om romansen med Benjamin Ingrosso. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Nå er det snart på tide at kjøkken og bad og alle de store tingene skal leveres, men de kommer ikke opp til huset. Jeg må leie en kran for å få dem inn i huset. Hvor mye koster det liksom?, spurte Wahlgren i podkasten.

I forbindelse med dette kom hun med en oppfordring til de av følgerne sine som vurderer å bygge hus.

- Til dere som skal bygge hus på et fjell - tenk dere om én gang til, oppfordret hun.

LES OGSÅ: Derfor er de ikke med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer