- Du Barack Obama, jeg drikker ikke alkohol

Hun tok tiltalen om fyllekjøring rett til Det Hvite Hus - på Twitter!

UTE Å KJØRE: Amanda Bynes i bilen sin i 2009.  Foto: Fame Flynet
UTE Å KJØRE: Amanda Bynes i bilen sin i 2009. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amanda Bynes (26) spilte hovedrollen i serien «What I Like About You». Deretter gikk hun til filmens verden, og spilte i «Hairspray» fra 2007. I april ble hun arrestert for fyllekjøring. Og tirsdag ble hun tiltalt for å ha kjørt under påvirkelse av alkohol. Det førte til at Bynes tok opp saken med Presidenten selv.

- Du Barack Obama, jeg drikker ikke alkohol. Vær så snill å gi sparken til politimannen som arresterte meg, sier hun på sin egen Twitter-profil.

Den unge skuespillerinnen, kjørte inn i siden på bilen til en kvinnelig bilist, og stakk av etterpå. Da måtte politiet hente henne og ordne opp mellom de to sjåførene. Ingen av dem var skadd.

Men Bynes har en historikk av uansvarlig bilkjøring. Bare måneden i forveien stakk hun av fra en politibil som prøvde å få hun til å stoppe, noe hun betalte bot for senere.

Og lenger tilbake i 2008, koliderte Amanda hele to ganger, men har nøyd seg med å betale bot for alle tilfellene. Selv benekter hun minst ett av tilfellene, i lys av den nyeste tiltalten.

- Jeg kan ikke annet enn å le av de som skriver falske historier om meg. Jeg har ikke vært innblandet i noen kolisjoner, og jeg drikker heller ikke alkohol, så de anklagene er falske, sier hun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Dro på fest etter fyllekjøringen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer