Gisele Bündchen:

Dryppet morsmelk i nesen til barna sine

Supermodellen innser at hun dro det altfor langt.

BRUKTE MORSMELK SOM MEDISIN: Supermodell Gisele Bündchen brukte ikke morsmelken kun til å amme de to barna sine. Foto: NTB scanpix/ Instagram
BRUKTE MORSMELK SOM MEDISIN: Supermodell Gisele Bündchen brukte ikke morsmelken kun til å amme de to barna sine. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell Gisele Bündchen (38) og den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (41) er foreldre til datteren Vivian Lake Brady (5) og sønnen Benjamin Brady (8).

I et nytt intervju med People forteller 38-åringen, som er kjent for sitt smellvakre utseende, oppsiktsvekkende detaljer om at hun ikke bare brukte morsmelken til å amme barna sine.

Supermodellen er fascinert av hvor nyttig morsmelken var for barna.

- Barna mine ble aldri syke når jeg ammet dem, forteller hun til nettstedet, og beskriver morsmelken som magisk.

Den verdenskjente supermodellen skal nemlig ha brukt morsmelken som medisin til barna sine, og spesielt under flyturer ble det flittig brukt.

- Hvis de hadde noe i øynene, tok jeg morsmelk i øynene deres. Rett før vi skulle fly tok jeg en dråpeteller og dryppet det i nesen deres for å holde bakteriene fra flyet borte.

Fryste ned morsmelken

Gisele forteller at barnelegen sa at morsmelken var en fin medisin, og at dette fikk henne til å spare en del etter at hun var ferdig med å amme.

- Min barnelege sa at «hvis du kan ha det på en flaske vil det være den perfekte medisinen mot alt». Så jeg hadde faktisk en del morsmelk fryst ned etter at jeg sluttet å amme, sier Gisele til nettstedet.

I etterkant innser supermodellen at hun dro det for langt.

- Jeg mener, jeg var jo en gal person, men jeg følte at det var en gave jeg hadde, innrømmer hun overfor nettstedet.

STOR JUBEL: Tom Brady med datteren Vivian på armen gir supermodellkona et seierskyss etter at laget hans knuste motstanderen med åtte poeng - på overtid. Foto: NTB scanpix
STOR JUBEL: Tom Brady med datteren Vivian på armen gir supermodellkona et seierskyss etter at laget hans knuste motstanderen med åtte poeng - på overtid. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tobarnsmoren avslører også at hun brukte morsmelken i frokostblandingen til barna.

Den verdenskjente supermodellen forteller videre at hun ammet sønnen Benjamin i 19-20 måneder, og at datteren Vivian ble ammet lengre enn broren.

- En av søstrene mine kunne ikke produsere nok morsmelk, og for to av søstrene mine var det veldig utfordrende å amme. Jeg var så takknemlig for at jeg kunne. Det føltes som en gave at jeg fikk gjøre det, forteller Gisele.

Opererte brystene etter amming

I den nye boken hennes, «Min vei til et meningsfullt liv», innrømmer Gisele at hun forstørret brystene i 2015, etter at de var blitt mindre og ujevne på grunn av ammingen av sine to barn.

- Jeg ble alltid rost for kroppen min, og jeg følte at folk hadde forventninger til meg som jeg ikke kunne leve opp til, forteller tobarnsmoren til People.

Det er tydelig at forandringen av brystene gikk utover selvtilliten til 38-åringen.

- Jeg følte meg veldig sårbar, fordi jeg kan trene, jeg kan spise sunt, men jeg kan ikke forandre det faktum at begge barna mine likte det venstre brystet mitt bedre enn det høyre. Alt jeg ønsket var at brystene skulle være jevne og at folk skulle slutte å kommentere det.

SUPERPAR: Supermodellen beskriver ektemannen som en god støttespiller i den vanskelige tiden. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Supermodellen beskriver ektemannen som en god støttespiller i den vanskelige tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forteller Gisele til nettstedet at hun rett etter den kirurgiske operasjonen angret seg.

- Når jeg våknet opp tenkte jeg «hva har jeg gjort?», jeg følte at jeg levde i en kropp jeg ikke kjente igjen. Det første året gikk jeg bare i store, løse klær fordi jeg følte meg ukomfortabel.

I boken ser hun tilbake på tiden som en lærepenge, og til People forteller hun at ektemannen var en god støttespiller i den vanskelige tiden.

- Han sa «jeg elsker deg uansett», og sa at jeg så vakker ut, forteller hun og legger til:

- Det var definitivt en lærepenge. Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Men jeg skulle ønske jeg lærte det på en annen måte.

Mentale problemer

Til tross for at supermodellens liv fra utsiden virker tilsynelatende perfekt, har hun, i likhet med mange andre, også opplevd vanskelige tider.

I den nye boken forteller hun også åpenhjertig om kampene hun har kjempet mentalt.

Da karrieren hennes skjøt fart for 15 år siden, opplevde supermodellen sitt første panikkanfall, melder E! News.

Hendelsen skjedde under en flytur, noe som førte til at hun i senere tid utviklet en frykt for tunneler, heiser og trange rom.

Panikkanfallene ble så ille at de til slutt førte til at hun vurderte å ta sitt eget liv. I et intervju med People forklarer hun at tankene kom fordi hun var fortvilet over situasjonen - og frykten for at nye panikkanfall skulle dukke opp.

Jeg hadde følelsen av at da kom alt endelig til å ta slutt - og jeg måtte aldri igjen bekymre meg over den følelsen, sier hun til nettstedet.

- Jeg følte meg maktesløs. Verden blir mindre og mindre, og du kan ikke puste. Det er den verste følelsen jeg noen gang har hatt, legger hun til.

38-åringen søkte profesjonell hjelp, men ønsket ikke å måtte lene seg på medikamenter for å klare seg. Hun valgte derfor å endre på både kostholdet og drikkevanene sine, og begynte med yoga og meditasjon.

Når hun nå deler sin sterke historie, håper hun at den kan bidra til å hjelpe andre med å innse at man ikke alltid vet hva som foregår bak lukkede dører.

LES OGSÅ: Gisele Bündchen ga bort barnas halloween-godteri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer