Drukner i sex-tilbud

Sex-press, ja takk! Charter-Gunnar er klar for det meste, og trives med egen innsats i årets utgave av «Charterfeber».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gunnar Berg (37) fra Halden er storfornøyd med sin nye kjendis-tilværelse. Etter deltagelsen i årets utgave av «Charterfeber» på TV3 blir han gjenkjent på gaten.

- Jeg takler sex-tilbudene. Er ung, så jeg har mye å gi. Det er bare å peise på, sier Charter-Gunnar på Vadsø-dialekt.

Han er utdannet kokk, men flyttet sørover for å kjøre «karaokebuss» og «Partybuss» for Halden Taxi.

- En jobb jeg stortrives i, sier gladgutten.

Aldri flau

Han og  Svein Østvik (52) fikk god kontakt fra første øyeblikk, men Charter-Svein legger ikke skjul på at det var noen øyeblikk under innspillingen hvor selv Charter-Svein følte seg flau.

CHARTER-KAMERATER: Gunnar Berge er klar hvis TV3 skulle spørre ham om å delta i en ny episode av Charterfeber. Han har ingen ting i mot å ta over rampelyset fra Charter-Svein.
 Foto: TV3
CHARTER-KAMERATER: Gunnar Berge er klar hvis TV3 skulle spørre ham om å delta i en ny episode av Charterfeber. Han har ingen ting i mot å ta over rampelyset fra Charter-Svein. Foto: TV3 Vis mer

- Til gjengjeld gjorde ikke han meg flau en eneste gang, sier Gunnar.

- Jeg elsker å se hvordan andre reagerer på det jeg gjør. Klager de over oppførselen min, girer det meg bare enda mere opp. Det var fantastisk å være på tur, uten å bli hysjet ned. Endelig fikk jeg vist hvem jeg er.

Trebarnsfar

LES MER: I ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer om Gunnar Bergs nye liv etter Charterfeber-suksessen. Foto: Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer om Gunnar Bergs nye liv etter Charterfeber-suksessen. Foto: Se og Hør Vis mer

Charter-Gunnar har tre barn, men bor ikke sammen med mødrene deres. Og slik forholdene for tiden er, tviler han på om han vil bli samboer med det første.

- Jeg har en liten leilighet, med akkurat nok plass til meg. Selv badet er så lite at det ikke finnes damer som ønsker å bruke det. Så i stedet for å ta med meg damer hjem, blir jeg med dem hjem i stedet, sier han spøkefullt.

Sjokkerte seerne

Mange seere ble sjokkert da de fikk se Svein og Gunnar kysse hverandre, men Gunnar er klar på at kroppen hans er forbeholdt damer.

- Vi ble grepet av stemningen, og da falt det naturlig å gi hverandre et kyss. Men jeg er ikke tiltrukket av gutter. Det er kvinner som gjelder for meg. Dametekket mitt har alltid vært upåklagelig, men det er overraskende mange godt voksne kvinner som kommer med sex-tilbud etter at har vært på TV, sier Charter-Gunnar.

I dagens Se og Hør weekend kan du lese en større reportasje om mannen som ønsker å overta Charter-tronen fra Charter-Svein.

LES OGSÅ:    Her blir selv Charter-Svein flau

Se videoen som sendte ham til «Charterfeber»:

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer