Drukner i øl og damer

Sven O. Høiby fryder seg over Kristiansands-russens nye knuteregler.

PENE PIKER: Det er ikke hver dag single Sven O. får besøk av så pene damer. Russejentene Hilde Engebø (t.v.) og Susanne Gabriella Halberg varter opp Mette-Marits far etter alle kunstens regler... Foto: Se og Hør
PENE PIKER: Det er ikke hver dag single Sven O. får besøk av så pene damer. Russejentene Hilde Engebø (t.v.) og Susanne Gabriella Halberg varter opp Mette-Marits far etter alle kunstens regler... Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fest hele mai!


Sven O. Høiby (68) kan ikke annet enn å prise våren. Kristiansand-russens knuteregler tilgodeser nemlig Mette-Marits far på en helt spesiell måte.

 

- For å få en knute i russelua må man spandere en øl på ham, forteller Andreas Karlsen (18), russ ved Vågsbygd Videregående, til Se og Hør.

 

- Dette er jo mye artigere enn i fjor. Da ble jeg spylt kliss våt av russen. Nå drukner jeg i øl og damer, ler Sven O.

 

- Sven O. er konge. Han fortjener hver øl han kan få. Jeg regner med at russen på Sørlandet vil overøse ham med øl for å få knuten i lua. Han kan nok se frem mot langt over tusen halvlitre denne våren, sier Andreas.

 

Sven O. bor i en toroms leilighet på toppen av Vågsbygd senter i Kristiansand og er et kjent ansikt på handlesenteret i underetasjen.

 

- Det startet med at jeg satt i kafeteriaen en morgen, og tre søte russejenter kom bort til bordet og satte fra seg tre flasker øl. De fortalte at jeg var tilgodesett i de nye knutereglene. Senere på dagen kom det flere, og alle hadde med seg øl, humrer Sven O.

 

Siden har russen – og flaskene – strømmet på. Finner ikke russen Sven O. i kafeteriaen på kjøpesenteret ringer de på hjemme hos ham.

 

- Det banker på døra tidlig som sent. Jeg kan jo ikke annet enn å ta dem i mot, ler Sven O.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer