TV-STJERNE: Nicole (t.v) spilte rollen som Summer Quinn i den populære TV-serien. Her avbildet sammen med Pamela Anderson. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press
TV-STJERNE: Nicole (t.v) spilte rollen som Summer Quinn i den populære TV-serien. Her avbildet sammen med Pamela Anderson. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over PressVis mer

Drukner i gjeld

Nå har «Baywatch»-stjernen Nicole Eggert begjært seg selv konkurs for tredje gang.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen Nicole Eggert (42) drukner bokstavelig talt i gjeld. Nå har skuespilleren valgt å begjære seg selv konkurs for tredje gang, ifølge Radaronline.com.

Skuespilleren lister i begjæringen opp det hun har av verdier. På sin private konto har Eggert kun 2500 kroner, og på firmakontoen står det 408 000 kroner. Resten av de totale syv millioner norske kronene Eggert fører opp at hun har, er bundet opp i eiendom, møbler, klær, pensjon og en Volkswagen Passat.

Skuespilleren tjener, ifølge rettsdokumentet, 96 907 kroner i måneden, pluss bidrag fra eksmannen. Det skal derimot ikke være mye av disse pengene Nicole får beholde. Ifølge Female First hevder Eggert at hun kun har 796 dollar, rundt 5000 kroner, å leve på i måneden.

Risikerer å miste huset

Samtidig ligger Eggert i etterkant på avbetalingen av huset sitt. Det førte til at hun nylig måtte i retten for å kjempe for å beholde hjemmet.

Der bestemte man å opprette en avbetalingsplan for Eggert, som hun må følge til hun har betalt ned all gjelden. Det første året skal hun blant annet tilbakebetale rundt 6300 kroner i måneden til banken for huset.

Etter det kommer Nicole til å måtte betale 8300 kroner i måneden på huset og 5000 kroner i måneden til de andre kreditorene til hun har betalt ned gjelden på rundt 480 000 kroner.

Nicole var i fjor med på den amerikanske versjonen av «Skal vi stupe».

LES OGSÅ:     Hadde vektklausul i «Baywatch»