BRUDD: Forholdet mellom "Jakten på kjærligheten"-paret Anders Berg og Christin Øren Iversen tok slutt i oktober. Men paret er populære på hver sin kant og får stadig frierbrev og SMS. Foto: TV 2
BRUDD: Forholdet mellom "Jakten på kjærligheten"-paret Anders Berg og Christin Øren Iversen tok slutt i oktober. Men paret er populære på hver sin kant og får stadig frierbrev og SMS. Foto: TV 2Vis mer

Drukner i frierbrev

- Jeg har fått så god respons på bare å være meg selv at jeg nesten er forundret...

SEHER.NO: Hverken TV-bonden Anders Berg (48) eller hans utvalgte frier Christin Øren Iversen (43) trenger å jakte på kjærligheten, selv om forholdet dem i mellom tok slutt i oktober.

I forrige uke avslørte Berg overfor Se og Hør at han har fått en rekke frier-SMS i kjølvannet av det populære TV 2-programmet, men også hans utvalgte TV-frier har fått mange henvendelser i postkassa etter at hun ble singel igjen.

- Jeg har fått masse respons i form av brev og telefoner. Jeg har fått så god respons på bare å være meg selv at jeg nesten er forundret, sier hun til Dagbladet.

Iversen bekrefter at mange av henvendelsene er rene frierbrev, men vil ikke kommentere om hun har noen ny mann i sikte.

Hun hevder tidsmangel var den viktigste grunnen til at det ble slutt med Anders Berg.

- Selv om vi hadde det veldig fint, må man sette av tid til et forhold og det må pleies. Vi fikk rett og slett ikke tida til å strekke til, sier Iversen.

Hun tror ikke det er noen sjanse for at hun kommer til å bli sammen med Berg igjen, til tross for at de fortsatt har mye kontakt.

- Nei det blir det nok ikke. Vi er så gode venner nå at det hadde vært for dumt å ødelegge vennskapet med et forhold, sier Iversen til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ble fridd til av TV-seer