- Drukner i damer

Nyskilte Rune Rudberg mottar tekstmeldinger i bøtter og spann fra gifteklare damer...

DAMETEKKE: Da Rune Rudberg spilte i et privat selskap, flokket damene seg rundt ham... Foto: Se og Hør, Morten Krogh
DAMETEKKE: Da Rune Rudberg spilte i et privat selskap, flokket damene seg rundt ham... Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Satser på nytt!


Jeg har sluttet med narko og fått orden på livet igjen! Det har vært en fryktelig tung tid og den har satt sine spor, men det går bedre og bedre, sier Rune (44) om tiden etter skilsmissen fra eks-kona Torhild (41).


Det er åtte måneder siden narkoskandalen i Skien, der en 25 år gammel kvinne fikk det narkotiske stoffet GHB av Rune. Han innrømmet overfor politiet at han hadde tatt kokain og ble kastet på glattcelle.


Få månder senere skilte han og Torhild lag.


Til tross for at han har hatt en turbulent periode, har Rudberg fortsatt mange fans rundt om i landet.


- Daglig får jeg tekstmeldinger fra gifteklare damer og dem som "bare" vil ha en "kosestund". Det tikker også inn bilder av ulike slag. Det er hyggelig at damene bryr seg, flirer han.


Rune har imidlertid ikke slått til på noen av de frekke tilbudene. Han vil ha tid for seg selv etter skilsmissen, og har skaffet seg en ungkarsleilighet i Gjerdrum utenfor Oslo.


Han legger ikke skjul på at den siste skilsmissen - hans tredje- var en dyr affære, og bruker nå all sin tid på musikken. Likevel håper han å finne en ny kjæreste.


- Vi får se hva fremtiden bringer. Jeg kommer helt sikkert ikke til å være ungkar resten av livet.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer