Drukket ut før bryllupet

"Bride to Be" står det på t-skjorten. Og det ble et fuktig utdrikningslag!

STOLT BRUD: Marcia ser ganske sliten ut - et kjent feomen fra utdrikningslag... Foto: All Over Press
STOLT BRUD: Marcia ser ganske sliten ut - et kjent feomen fra utdrikningslag... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gifteklar!


Som www.seher.no har skrevet tidligere skal Marcia Cross (44) gifte seg i sommer. Stjernen fra Frustrerte fruer skal vies til Tom Mahoney.


Men før hun setter på gifteringen skal det feries på stjernevis. Sammen med gode venninner holdt hun utdrikningslag i Hollywood. Med "Bride to Be" (Snart brud) på t-skjorta ble det en hyggelig helaften.


Marcia har vært forlovet med aksjemegleren Mahoney i et år, men har ikke røpet noen bryllupsdato. Marcia planlegger et tradisjonelt bryllup, men blir frustrert av alle detaljene som skal ordnes før den store dagen.

- Bryllupsplanleggeren viste meg fem forskjellige blomster og jeg sa bare "hæ". Jeg skulle ønske jeg bare fikk et tid og sted jeg skulle møte opp, sier hun til Entertainment Tonight.

TV-stjernen overlater derfor det meste av planleggingen til ektemannen, og konsentrerer seg om rollen som den ustabile Bree Van De Kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer