DEN GANG DA: Phil har fått mye hjelp av kona Robin i sin karriere, men nå  har hun kastet han på dør.  Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Phil har fått mye hjelp av kona Robin i sin karriere, men nå har hun kastet han på dør. Foto: Stella PicturesVis mer

Dr.Phil kastet på dør

Livsstrategens ekteskap henger i en tynn tråd.

SEHER.NO: Den kjente tv-legen og livsstrategen Dr. Phillip C. McGraw (57), bedre kjent som Dr.Phil, spesialiserer seg på å redde falmende familieforhold på tv. Denne gangen er det hans eget ekteskap som henger i en tynn tråd.

Ifølge danske Se og Hør har Phil flyttet hjemmefra og kjemper nå desperat for å redde sitt 31 år lange ekteskap med kona Robin. 

Dråpen som fikk begeret til å renne over for Robin, var da hun spurte Phil om noen råd om plastiske operasjoner hun ønsket å foreta. 54-årige Robin har lenge vurdert å gjøre noen små inngrep i ansiktet, samt gjennomgå en brystoperasjon, men har vært litt nervøs i følge en venn av paret.

- Da Robin forsøkte å snakke med Phil om bekymringene sine rundt operasjonene, ga han helt blaffen. Han tenkte kun på hvor mye det kom til å koste han. Robin ble helt ødelagt og endte med å kaste han ut, sier kilden.

- Jeg er sikker på at Phil ikke trodde at Robin mente det hun sa. Han regnet vel med at han kunne ordne opp i tingene fort. Men Robin er dødsseriøs. Hun gikk så langt at hun pakket kofferten hans og sendte det til kontoret hans.

En god venninne av Robin har nå rådet henne til å sende inn skilsmissepapirene med én gang. Venninnen, som akkurat har skilt seg selv, har sagt til legekonen at jo fortere hun får det unnagjort, jo lettere blir det.

Nå gjør Dr.Phil nærmest hva som helst for å redde ekteskapet. I følge National Enquirer har TV-legen tilbudt sin kone å få en stor rolle i talkshowet hans, samt opptre foran kamera så ofte som hun ønsker.

Dr. Phillip C. McGraw ble verdenskjent gjennom "The Oprah Winfrey Show", der han fremstod som ekspert på menneskelig adferd.

Dersom Robin søker skilsmisse får hun en god bit av parets formue som ligger på rundt en milliard kroner.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig lei meg