Jenny Mollen:

Drøy vits gikk for langt

Fikk lærer på nakken etter spøk.

PENISSPØK: Jason Biggs og Jenny Mollen var nylig på voksenreise til København. Det fikk uante konsekvenser. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
PENISSPØK: Jason Biggs og Jenny Mollen var nylig på voksenreise til København. Det fikk uante konsekvenser. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

At man skal være forsiktig med hva man sier rundt barn, vet de aller fleste - både foreldre, storesøsken og alle andre som en eller annen gang har vært rundt barn.

Det fikk nylig Jenny Mollen (43), som er gift med «American Pie»-skuespiller Jason Biggs (44), erfare.

Sammen har de sønnene Lazlo (5) og Sid (8), som de for to uker siden reiste bort fra for en etterlengtet ferie til København.

Der fikk de blant annet smake på eksotisk mat, noe Mollen valgte å tulle med på Instagram. Nå viser det seg imidlertid at spøken gikk litt for langt, ifølge People.

Fikk melding fra læreren

På vei hjem fra København, oppdaget nemlig Mollen at hun hadde glemt å kjøpe gaver til sønnene. I et innlegg på Instagram spøkte hun med forglemmelsen, og delte et bilde av en vareautomat, med teksten:

«Når du glemmer å gi barna dine en gave fra København fordi du har vært for opptatt med å spise penis».

Kort tid etter at hun publiserte innlegget, fikk hun en mail av den ene sønnens lærere. Sønnen hadde nemlig snakket åpent og fritt om hva foreldrene hadde gjort på «voksenreisen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer