Jenny Mollen:

Drøy vits gikk for langt

Fikk lærer på nakken etter spøk.

PENISSPØK: Jason Biggs og Jenny Mollen var nylig på voksenreise til København. Det fikk uante konsekvenser. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
PENISSPØK: Jason Biggs og Jenny Mollen var nylig på voksenreise til København. Det fikk uante konsekvenser. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

At man skal være forsiktig med hva man sier rundt barn, vet de aller fleste - både foreldre, storesøsken og alle andre som en eller annen gang har vært rundt barn.

Det fikk nylig Jenny Mollen (43), som er gift med «American Pie»-skuespiller Jason Biggs (44), erfare.

Sammen har de sønnene Lazlo (5) og Sid (8), som de for to uker siden reiste bort fra for en etterlengtet ferie til København.

Der fikk de blant annet smake på eksotisk mat, noe Mollen valgte å tulle med på Instagram. Nå viser det seg imidlertid at spøken gikk litt for langt, ifølge People.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Fikk melding fra læreren

På vei hjem fra København, oppdaget nemlig Mollen at hun hadde glemt å kjøpe gaver til sønnene. I et innlegg på Instagram spøkte hun med forglemmelsen, og delte et bilde av en vareautomat, med teksten:

«Når du glemmer å gi barna dine en gave fra København fordi du har vært for opptatt med å spise penis».

Kort tid etter at hun publiserte innlegget, fikk hun en mail av den ene sønnens lærere. Sønnen hadde nemlig snakket åpent og fritt om hva foreldrene hadde gjort på «voksenreisen».

«Kjære ms. Biggs. I dag på skolen delte sønnen din overfor klassekameratene at du er i København på en voksenreise og har spist (beklager språket) 'masse penis'. Til tross for at jeg hater å forstyrre deg i ferien, følte jeg at du burde vite om det og kanskje adressere hendelsen så fort som mulig», skriver læreren i mailen.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Kort tid senere uttalte han seg om penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

- Spist masse penis

I neste bilde i innlegget deler 43-åringen det hun tilsynelatende skal ha svart til læreren, til tross for at denne er adressert «Karen» - et kjent begrep for kvinner for fremstår privilegerte.

«Han lyver ikke. Jeg har spist masse penis på denne reisen. Skal definitivt begrense meg når jeg kommer hjem. Takk for at du sjekket opp. Vi sees ved overlevering!»

Avslutningsvis i innlegget deler Mollen et bilde av menyen fra en restaurant paret spiste på. Der fikk de servert reinsdyrpenis.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: «Pikant» detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer