Droppet «Ungkaren» for student

Vienna er tydelig stod over sin nye flamme fra Orange County i New York.

SLUTT: Jake Pavelka fridde til Vienna Girardi foran millioner av TV-seeren. Nå er forholdet over - og Vienna har allerede funnet seg en ny mann. Foto: All Over Press
SLUTT: Jake Pavelka fridde til Vienna Girardi foran millioner av TV-seeren. Nå er forholdet over - og Vienna har allerede funnet seg en ny mann. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Millioner av amerikanske TV-seere fulgte med da piloten Jake Pavelka (32) i mars fridde til sin utkårede beiler Vienna Girardi (24) i realityserien «Ungkaren», men fire måneder senere er tonen alt annet enn romantisk mellom de to. I juni kunngjorde paret at forholdet var over.

Vienna har Twitret om sin nye mann, hun har festet med ham, men «The Bachelor»-stjernens utvalgte har vært et mysterium - frem til nå.

- John Sala studerer biokjemisk entrepenørskap. Han og Vienna møtes under en ferie på Bahamas for to år siden, og fortsatte deretter å være venner. Han kom til L.A. for å besøke hennne, og de tar forholdet rolig, sier Girardis talsmann til People.

Vienna er tydelig stod over sin nye flamme fra Orange County i New York.

- Hun sier ting som: «Se på denne mannen. Han er lekker. Er han ikke den kjekkeste gutten du har sett? Vi er så lykkelige. Jeg liker han så mye», sier en venn av Girardi til magasinet, som avslører at realitystjernen er svært lykkelig om dagen.

Etter at paret kunngjorde at forholdet var over i juni, har begge to benyttet seg av anledningen til å henge ut hverandre i amerikanske tabloidblader og i TV-intervjuer.

Men nå kan det se ut til at Jake har lagt kranglingen seg, og ønsker ekskjæresten lykke til videre.


-Alt skjer for en grunn. Jeg håper hun finner en fyr hun kan tilbringe de neste 60 årene sammen med. Det som skjedde med oss var tragisk og trist. Vi må bare la tiden gå, så er jeg sikker på at vi en gang kommer til å bli venner, sier Pavelka.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Stormet gråtende ut av TV-studio