Droppet undertøyet på scenen

Mariah Carey sjokkerte i tettsittende antrekk.

SLAKTES: Mariah Carey får massiv kritikk for dette sceneantrekket som mange mener er altfor tettsittende og avslørende.  Foto: All Over Press
SLAKTES: Mariah Carey får massiv kritikk for dette sceneantrekket som mange mener er altfor tettsittende og avslørende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popdivaen Mariah Carey (42) er opptatt av å ta seg godt ut til en hver tid, men bommet nylig med et antrekk under en konsert i Østerrike.

«Hero»-stjernen var leid inn for å underholde på et skianlegg og hadde på seg sort boblejakke, hansker og åletrange røde spandexbukser. Buksene klistret seg til Mariahs kropp og har skapt reaksjoner verden rundt.

Nettstedet Celebitchy mener det ser ut som Carey har droppet undertøy.

- Det er ukomfortabelt å se på bildene. Hun tenkte nok «Jeg skal ha på meg et supersøtt rødt skiantrekk når jeg synger og alle vil se hvor mye jeg har gått ned i vekt og det blir fantastisk!» Så bestemte hun seg for at undertøy ville ødelegge drakten, så hun droppet det.


Mariah hadde tatt turen til Østerrike fra Paris, der hun søndag kveld fornyet ekteskapsløftene med Nick Cannon. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Så ut som jeg hadde lagt på meg 4000 kilo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer