JENTENE: Årets kvinnelige deltakere er svært klare for å ta fatt på årets sesong. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
JENTENE: Årets kvinnelige deltakere er svært klare for å ta fatt på årets sesong. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.noVis mer

Droppet undertøyet på «Paradise Hotel»-intervju

- Jeg måtte holde litt både her og der, sier en av årets kvinnelige deltagere til Seoghør.no. Se de første bildene fra årets innspilling i Mexico.

MEXICO (SEOGHØR.NO): Årets «Paradise Hotel» er for alvor i gang her i Mexico, og Seoghør.no er selvfølgelig på plass. 

Langs stillehavskysten i vakre Chamela, tok vi en prat med jentene, og de er ikke av den sjenerte sorten. 

- Jeg gikk faktisk «commando» på intervjuet til «Paradise Hotel». Jeg var så redd for at trusen min skulle synes gjennom kjolen, så jeg tok den bare av.

- Men da var den jo kanskje gjennomsiktig, så jeg måtte holde litt for både her og der, sier en av årets jenter lattermildt til Seoghør.no. 

Men nå som de endelig er i Mexico, er det en ting de alle er sikre på: 

- Vi er så sinnsykt glade for å være her! Det er helt fantastisk og vi kan ikke vente med å komme ordentlig i gang. 

GLEDER SEG: Årets jenter er ikke redd for å ta den helt ut, og sier til Seoghør.no at konkurranseinstinktet er på topp.  Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
GLEDER SEG: Årets jenter er ikke redd for å ta den helt ut, og sier til Seoghør.no at konkurranseinstinktet er på topp. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

På grunn av at alle deltagerne ennå ikke er på plass, kan Seoghør.no ennå ikke røpe navnene deltagerne i årets «Paradise Hotel»-sesong.

Pressesjef Line Vee Hanum avslører til Seoghør.no at årets sesong vil by på flere overraskelser. 

- Vi har ekstraordinært sexy deltakere med i år, både av gutter og jenter - kan ikke skjønne annet enn at her vil flere finne tonen. Det er et godt tegn når deltakerne klarer å få TV3-folka til å rødme på castingintervjuet.  

- Samtidig er det ikke til å «stikke under en skuff» at årets deltakere også er tøffe og har kommet hit til Mexico for å vinne «Paradise Hotel», med andre ord kan vi love drama også i år. Vi har dessuten et par store jokere i ermet, både for seerne og deltakerne - men mer kan jeg ikke si om det akkurat nå, sier Hanum. 

Reality-sirkuset er altså godt i gang i Mexico, og «Paradise Hotel»-fansen kan begynne å glede seg til vinterens premiere. 

Triana Igesias er for for åttende gang programleder for reality-serien.

KLAR FOR NY SESONG: Triana Iglesias er klar for en ny sesong som programleder i «Paradise Hotel» Foto: Seoghør.no
KLAR FOR NY SESONG: Triana Iglesias er klar for en ny sesong som programleder i «Paradise Hotel» Foto: Seoghør.no Vis mer

Fjoråret sesong ble vunnet av Martine Sjøhaug og Pierre Olsson.

Før jul avslørte de to - som først ble kjærester og siden gikk fra hverandre etter at de kom tilbake til Norge - hva de nå holder på med.

- Jeg jobber på sykehjem og som negldesigner, og stortrives med det! Jeg har overhode ikke lyst eller tid til en kjæreste, sa Martine.

Pierre har på sin side blitt sammen med en annen av fjorårets Paradise-deltagere, Isabel S. Raad:

- Det går bra med meg, lever livet i Thailand. Jag er fortsatt livsnyter! «Paradise Hotel» er noe av det morsomste jeg har opplevd. Ser frem mot en ny sesong, så vi kan se om de nye deltakerne slår oss, sier han til Seoghør.no.

Se intervju med fjorårets vinnere her:

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.