GIKK KOMMANDO: Her ankommer Bradley Cooper og kjæresten Suki Waterhouse middagen. Skuespilleren ba en stille bønn om at buksen ikke skulle sprekke mens han gikk opp trappa. Foto: All Over Press
GIKK KOMMANDO: Her ankommer Bradley Cooper og kjæresten Suki Waterhouse middagen. Skuespilleren ba en stille bønn om at buksen ikke skulle sprekke mens han gikk opp trappa. Foto: All Over PressVis mer

Droppet truse på middag med Obama

- Jeg måtte gå naken for det var ikke plass i buksene, forteller Bradley Cooper.

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke var Hollywood-stjernen Bradley Cooper (39) og kjæresten Suki Waterhouse (22) i en regjeringsmiddag i Washington D.C sammen med Barack Obama (52).

Da skuespilleren gjestet Ellen DeGeneres avslørte Cooper at han ikke hadde på seg undertøy da han møtte USAs president.

- Jeg forbereder meg til en ny film og prøver å legge på meg raskt. Jeg har allerede gått opp syv kilo på en måned og ingenting passer meg lenger. Jeg brukte samme smoking som jeg brukte under Golden Globes og jeg rakk ikke prøve den før jeg jeg dro til Washington.

- Jeg kledde meg først ti minutter før vi måtte dra og jeg fikk bare buksene opp til lårene. Så jeg måtte gå naken fordi det rett og slett ikke var plass. Det var et mareritt å gå opp alle trappene, men heldigvis gikk det greit, fotalte han lattermildt, ifølge Contactmusic.com.

Siden februar i fjor har Cooper vært sammen med den 17 år yngre modellen Suki, og

«American Hustle»-stjernen skal nå være desperat etter å starte en familie sammen med henne, til tross for den store aldersforskjellen.

LES OGSÅ: Cooper ble overfalt av «skritt-klemmer»