Droppet treningsstudio - bar stein

Slik kom Aksel Hennie i form til sin nye filmrolle.

FANT FORMEN I HAGEN: Aksel Hennie bar stein og planter for å komme i form før innspillingen av thrilleren «Pioner».  Foto: Erik Aavatsmark / Friland Produksjon AS
FANT FORMEN I HAGEN: Aksel Hennie bar stein og planter for å komme i form før innspillingen av thrilleren «Pioner». Foto: Erik Aavatsmark / Friland Produksjon AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han har fått mye oppmerksomhet for sin voldelige rollefigur i «90 minutter». Nå er Aksel Hennie (36) i gang med innspillingen av sin nyeste film «Pioner», der han spiller en dykker. Filmen er inspirert av Deep Ex-eksperimentet utført i 1982. 

Hennie forteller at han trente på en alternativ måte for å få det rette utseende før filmen. 

- Folk trente på en mer organiske måte før, og ønsket meg et annet uttrykk enn «vår tids sterke mann med typisk treningsstudiokropp». Det jeg gjorde var å holde på i hagen, gravde opp bedd, og bar stein, trær og planter til det ikke var mer å bære der, sier skuespilleren til VG. 

Han har også gått ned flere kilo i vekt. 

- Fordi disse gutta ofte er lenge i trykk-kammer med dårlig appetitt har jeg måttet gå ned en del kilo. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir Tone klesdesigner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer