Droppet søsterens begravelse

- Drew har ikke kontaktet oss siden Jessica døde, og jeg tviler på at hun kommer til å gjøre det heller, sier broren John Barrymore.

STORESØSTEREN GIKK BORT: Drew Barrymore har sju hel- og halvsøsken. 29. juli ble halvsøsteren Jessica funnet død i bilen sin.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
STORESØSTEREN GIKK BORT: Drew Barrymore har sju hel- og halvsøsken. 29. juli ble halvsøsteren Jessica funnet død i bilen sin. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juli ble ble Jessica Barrymore, Drew Barrymores halvsøster, funnet død i en bil i California - to dager før hun fylte 48 år.

Politiet mistenkte først at Jessica hadde tatt sitt eget liv, men etter avsluttet etterforskning ble det klart at hun døde ved et uhell etter en dødelig overdose av narkotika og alkohol.

Etter at dødsfallet ble kjent sendte «Charlie's Angels»-stjernen sin dypeste kondolanse til de etterlatte.

- Selv om jeg bare møtte Jessica så vidt, så ønsker jeg henne og hennes kjære så mye fred som mulig. Jeg er utrolig lei meg for tapet deres, skrev hun i en pressemelding sist måned.

Ble kremert

Men da Jessica nylig ble begravet dukket ikke Hollywood-stjernen opp til seremonien. Dette reagerer Drews halvbror John Blyth Barrymore III (60) på.

- Drew har ikke kontaktet oss siden Jessica døde, og jeg tviler på at hun kommer til å gjøre det heller, sier han i et intervju med National Enquirer, ifølge RadarOnline.com.

FORLOT FAMILIEN: Pappa John Barrymore døde av kreft i 2004 etter et hardt liv i Hollywood. Han og Drew hadde minimalt med kontakt.  Foto: All Over Press
FORLOT FAMILIEN: Pappa John Barrymore døde av kreft i 2004 etter et hardt liv i Hollywood. Han og Drew hadde minimalt med kontakt. Foto: All Over Press Vis mer

Jessicas etterlatte valgte også å spre noe av asken over San Diegos kyst - nær hjembyen hennes National City.

- Resten av asken skal spres i ørkenen hvor vår fars aske også ble spredt, legger John til.

Jessica, Drew og John har samme far, filmstjernen John Barrymore, som gikk inn og ut av fengsel for narkotikaforbrytelser før han døde av kreft i 2004.

- Når Jessica kom inn i et rom snudde alle hoder seg. Hun var også veldig smart. Men hun var narkoman og ble ødelagt av dette, fortalte den avdød 47-åringens ekskjæreste, Craig Dohle, til RadarOnline i august.

Rusmisbruk preget også Drew Barrymores (39) oppvekst.

- Jeg drakk som niåring, røyket marihuana som tiåring og tok kokain som tolvåring, skriver filmstjernen i selvbiografien «Little Girl Lost».

Drew kom seg ut av rushelvetet, og lever nå et lykkelig familieliv som tobarnsmor.

LES OGSÅ: Drew Barrymore ble mamma for andre gang

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer