KYNISK?: Kris Jenner er blitt beskyldt for å mobbe sønnen for vekten og å mene at det ikke passer seg at han er overvektig på TV. Her spiller hun inn en scene i den nyeste sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella Pictures
KYNISK?: Kris Jenner er blitt beskyldt for å mobbe sønnen for vekten og å mene at det ikke passer seg at han er overvektig på TV. Her spiller hun inn en scene i den nyeste sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella PicturesVis mer

Droppet sønnen Rob fra 4. juli-collage

Kris Jenner postet heller bilder av døtrene sine - og seg selv - i anledning USAs nasjonaldag.

SEOGHØR.NO: Tonen mellom Rob Kardashian (27) og resten av Kardashian/Jenner-klanen er ikke den beste for tiden, etter at han angivelig skal ha fått mye tyn for å ha gått opp i vekt.

Da søsteren Kim (33) giftet seg med Kanye West i Italia i slutten av mai, reiste Rob hjem før vielsen - trolig fordi han var lei av å bli rakket ned på for vekten sin.

Mamma Kris Jenner (58) skal også ha mobbet sønnen for overvekten, og etter alt å dømme har ikke tonen forbedret seg de siste dagene.

Fredag 4. juli postet i hvert fall Kris Jenner en bildecollage av familien på Instagram-kontoen sin, i anledning den amerikanske nasjonaldagen.

Samtlige av de biologiske barna hennes var representert, med unntak av Rob, noe som heller gav plass til et bikinibilde av henne selv.

I tillegg til bikinibildet av 58-åringen, inneholdt bildecollagen tre bilder av eldstedatteren Kourtney (35) i ett rødt, ett blått og ett hvitt antrekk, et sexy bilde av Khloé (30) foran et amerikansk flagg, et bilde av yngstedøtrene Kylie (16) og Kendall Jenner (18), samt to bilder av Kim Kardashian med amerikanske flagg.

Mon tro hvem Rob Kardashian feiret 4. juli sammen med...

LES OGSÅ: - Har Kylie (16) fikset ansiktet for 6 millioner?