Droppet skisprinten for datteren

Øystein «Pølsa» Pettersen var hjemme med sitt nyfødte barn.

<strong>BLE PAPPA:</strong> Tirsdag ble Øystein «Pølsa» Pettersen pappa for første gang. Han valgte derfor å droppe Skisprinten der blant andre Petter Northug konkurrerte.
BLE PAPPA: Tirsdag ble Øystein «Pølsa» Pettersen pappa for første gang. Han valgte derfor å droppe Skisprinten der blant andre Petter Northug konkurrerte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld konkurrerte noen av ski-Norges største navn mot hverandre da skisprinten ble arrangert på Bislett Stadion. Langrensløper Øystein «Pølsa» Pettersen (29) skulle etter planen delta på arrangementet, men trakk seg i siste liten.

Tirsdag ble han nemlig pappa til en liten jente, og Pettersen valgte å være hjemme med den nyfødte fremfor å konkurrere i skisporet.

«Som mange sikkert har fått med seg ble Øystein pappa til lille Oda for et par dager siden.
Han rekker derfor ikke sprinten på Bislett i dag grunnet denne familieforøkelsen.
Men han har stor tro på arrangementet og gleder seg allerede til å delta neste år.»står det på langrensløperens hjemmeside.


Det er det første barnet til Pettersen og kjæresten Ellen Sandbakken.

- Oda er 50 centimeter lang/kort og 3.520 gram tung/lett. Alt står bra til med mor og barn, sier Øystein til Langrenn.com.

Den nybakte faren oppfordret likevel alle til å ta turen til Bislett.

«Oppfordrer alle til å ta med kidsa sine ned til Bislett!LangrennsAction, autografer,musikk og god stemning der ikveld!!» skrev han på Twitter.

Skistjernen skriver også at prioriteringene endret seg da han ble far.

«Gikk opp for meg hvor rått det er at jeg googler etter ammestol istedenfor å forberede meg til sprint på bislett.»
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Konkurrerte i samme blondetruse   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer