Droppet Skavlan for julebordet

Den norske hotellkongen skal ha reagert kraftig på NRKs pressemelding.

TRAKK SEG: - Jeg er lei for at vi ikke fikk dette til. Skavlan er et godt underholdningsprogram som jeg vet mange setter pris på og gleder seg til hver fredag, sier Petter Stordalen, som sammen med kona Gunhild prioriterte julebord foran Skavlan torsdag  Foto: Stella PIctures
TRAKK SEG: - Jeg er lei for at vi ikke fikk dette til. Skavlan er et godt underholdningsprogram som jeg vet mange setter pris på og gleder seg til hver fredag, sier Petter Stordalen, som sammen med kona Gunhild prioriterte julebord foran Skavlan torsdag Foto: Stella PIctures Vis mer
SEHER.NO: Petter Stordalen (47) regisserte Jesu fødsel på eget julebord, fremfor å møte til opptak med kona Gunhild (31) hos Fredrik Skavlan torsdag kveld. Etter planen skulle paret vært fredagens hovedgjester. Ifølge VG trakk de to seg etter å ha reagert kraftig på pressemeldingen NRK sendte ut om deres gjesteopptreden.

«Det blir snakk om både penger og parforhold når ekteparet Gunhild og Petter Stordalen gjester Skavlan. (...) Skandinavias hotellkonge Petter Stordalen måtte løpe om kapp med Gunhild for å få henne. De er et av Norges mest omtalte par, og sammen gjester de Skavlan fredag», var noe av det som sto i meldingen fra kanalen.

Ifølge VG mislikte Stordalen måten Skavlans redaksjon solgte inn fredagens sending. Dette skal ha ført til at han ikke orket «å løpe livet av seg» for å rekke både opptaket hos Skavlan og Choice sitt julebord samme kveld. Dermed trakk de seg bare timer før sending.

Hotellkongen selv forklarer det hele som en kollisjon.

- Det jeg gjorde den kvelden var å regissere «Juleevangeliet», med Josef, Maria, de vise menn, vesle Jesus og hele englekoret. Sånn man holdt på med da man gikk i 6. klasse. Folk lo så de skreik, forteller Stordalen, som mener dette ikke var mulig å si nei til.
 
- Jeg sa først og fremst ja til å være sammen med mine kolleger. Men jeg er lei for at vi ikke fikk dette til. Skavlan er et godt underholdningsprogram som jeg vet mange setter pris på og gleder seg til hver fredag. Noen ganger går rett og slett ikke kabalen opp. Man kan ikke få til alt man ønsker seg, sier Petter Stordalen til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tjener bedre med færre seere