Droppet Oslo for å gjøre dette

- Så mye verdsetter Chris Brown fansen sin! Burde heller være glad det forsatt finnes folk som liker den jævelen, skriver fan om Chris Browns prioriteringer.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld skulle Chris Brown (23) holde ekstrakonsert i Oslo spektrum. I siste liten avlyste han for å spille på American Music Awards. 

Lørdag opptrådte han for fullsatt sal i Oslo, og dro direkte fra hovedstaden til Los Angeles, der han sto på scenen med Ludacris og Swizz Beatz. 

Mange fans ble naturlignok svært skuffet da ekstrakonserten ble avlyst, og flere uttrykte sin misnøye på billettservices Facebookside. 

«Dårlig opplegg. Har allerede bestilt flybilletter og de kan ikke refunderes! Det samme har to venninner av meg. Neste gang kan dere prøve å være sikker på at det faktisk blir konsert før dere legger ut billetter for salg..», skriver én, mens en annen legger skylden på artisten selv:

«Det er jo fordi han heller prioriterer American Music Awards. Så mye verdsetter Chris Brown fansen sin! Burde heller være glad det forsatt finnes folk som liker den jævelen!» 

Brow så ut til å storkose seg på scenen under prisutdelingen. Han er glad i å vise frem sin muskuløse kropp og kaster gjerne klærne på byen og på scenen. Denne kvelden var ikke noe unntak og Brown sang mens han viste frem sitt tatoverte vaskebrett. 

23-åringen har fått dårlig kritikk for sine konserter i Skandinavia og fikk to i terningkast av VG. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Byttet ut Selena med moren på løperen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer