Kourtney Kardashian:

Droppet orgasme

- Det var sykt, innrømmer Kourtney Kardashian.

SEXLIV: Kourtney Kardashian er ikke beskjeden når det gjelder sexlivet. Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / NTB
SEXLIV: Kourtney Kardashian er ikke beskjeden når det gjelder sexlivet. Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blant Hollywood-parene som ikke er redd for å vise intimitet i offentligheten, så troner nok Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (46) på toppen av listen.

Paret har ved flere tilfeller delt lettkledde bilder i sosiale medier, og det er liten tvil om at de ønsker å skjule kjærligheten de har for hverandre.

I et nytt intervju med Bustle kan realitystjernen røpe saftige detaljer om parets forhold, og avslører blant annet her at hun har gjennomført en sexfaste.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Det var sjukt

Det er ingen hemmelighet at «Poosh»-gründeren er glad i å snakke om sexliv og helse. Det er nemlig flere artikler på 42-åringens livsstilnettside som handler om nettopp det.

Overfor Bustle kan hun avsløre at hun nylig gjennomførte en såkalt «Ayurvedic cleanse». Dietten har som hovedmål å fjerne giftstoffer fra kroppen, og inkluderer også andre metoder for å rense kropp og sjel.

Blant teknikkene er en sexfaste. Det innebærer en periode der man avstår fra sex, og Kardashian legger ikke skjul på sine tanker om den spesielle delen av dietten.

- Åh herregud, det var sykt, forteller Kardashian om det faktum at hun avsto fra orgasmer i en kort periode, og legger til:

- Men det gjorde faktisk alt bedre. Nesten sånn som når man ikke kan drikke koffein, og får sin første matcha (grønn te, journ. anm.), så er den kjempegod.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Realitystjernens tilsynelatende vellykkede livsstilsendring skal også ha påvirket innholdet på hennes tidligere nevnte nettside. Hun skal nemlig ha pitchet en sak om par som ikke bruker «porno og vibrator» i forholdet.

- Hva med folk som bare er så vilt forelsket i hverandre at de ikke har behov for noe av det? Jeg synes vi burde skrive en artikkel om det, forteller 42-åringen i intervjuet.

Orgasmelys

Som nevnt har Kourtney og Travis hyppig eksponert kjærligheten for hverandre via sosiale medier.

I begynnelsen ble kjærlighetsinnleggene nærmest hyllet, men fansen fikk plutselig bismak etter at et spesielt bilde dukket opp på Blink-182-trommisens Instagram-side.

I fjor delte nemlig Travis et bilde av et duftlys på Instagrams historiefunksjon, men det var ikke et hvilket som helst lys. På lyset sto det nemlig printet:

«Dette lukter som Kourtneys orgasme».

Det hele er signert Goop - et selskap eid av skuespiller Gwyneth Paltrow (48).

«Dette er bare irriterende nå» og «Det blir for mye», var bare noe av det fansen kommenterte etter at innlegget ble publisert.

Andre mener det rett og slett var kvalmende.

«De er blitt kvalmende, og det raskt. Så påtvunget», har en annen skrevet, sammen med en emoji som ser kvalm ut.

Til tross for fansens blandede reaksjoner ble etterspørselen etter lyset så stor at skuespilleren like gjerne fulgte opp med enda et duftlys - denne gangen med lukten av hennes egne orgasme.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

LES OGSÅ: Historien bak skandalevideoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer