RUND: I januar var Chris Pratt betraktelig større enn han er i dag. På få måneder har skuespilleren trent vekk mange kilo og fått en mer muskuløs figur.  Foto: FameFlynet
RUND: I januar var Chris Pratt betraktelig større enn han er i dag. På få måneder har skuespilleren trent vekk mange kilo og fått en mer muskuløs figur. Foto: FameFlynetVis mer

Droppet øl - fikk vaskebrett

På seks måneder fikk Chris Pratt ny kropp.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Chris Pratt (34) er nesten ikke til å kjenne igjen. På få måneder har stjernen gått fra å ha en smålubben figur til en topptrent, muskuløs kropp.

Denne uken la «Zero Dark Thirty»-stjernen ut et bilde på Instagram der han viser frem resultatet av treningen. 

- Seks måneder, ingen øl, skriver Pratt under bildet der han poserer i bar overkropp. Han skriver at han synes det er teit å legge ut bildet, men understreker at det var broren som overbeviste ham om å vise frem sin nye kropp. 

Også tidligere har Pratt gått opp og ned i vekt. I fjor var han i god form da han spilte rollen som marinejeger i «Zero Dark Thirty», senere la han på seg flere kilo til rollen i filmen «The Delivery Man». 

Igjen er det en filmrolle som gjør at Pratt har tilbrakt all sin tid i treningsstudio. Han har trent i seks måneder for å komme i form til filmen «Guardians of the Galaxy».

Det er ikke uvanlig at skuespillere endrer kroppsfasong før en filmrolle. Nylig veide Jared Leto bare 52 kilo da han spilte en HIV-positiv transvestitt i «The Dallas Buyer's Club». Matthew McConaughey gikk ned for å spille i den samme filmen, etter å ha trent seg opp til strippefilmen «Magic Mike». Anne Hathaway spiste ikke på 13 dager før rollen i «Les Miserables». 

Rapperen 50 Cent var sykelig tynn før rollen som kreftpasient, og Christian Bale forvandlet seg tilsammen 100 kilo for ulike roller. 

LES OGSÅ: Kiloene renner av superstjernen