Droppet Nobelmiddagen

Hollywood-stjernen Jennifer Hudson festet heller med venner.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den Oscarbelønnede skuespilleren og sangeren Jennifer Hudson (31) opptrer under Nobelkonserten i Oslo på tirsdag. 

Men på Nobelmiddagen mandag kveld var ikke skuespilleren. I stedet valgte stjernen å bruke tiden sammen med venner på Grand Cafe, som ligger i nabobygget til der gallamiddagen ble holdt. 
 
Rundt klokken 11.00 i dag landet «Sex og Singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (47) på Gardermoen. 

Skuespillerinnen, som sammen med Gerard Butler (43) skal være vert for Nobelkonserten tirsdag, har så langt holdt seg unna pressen, mens Butler smilende ankom Fredsprisutdelingen i en sportsbil.

Flere hundre fans og tilskuere hadde møtt opp til fakkeltoget utenfor hotellet for å hylle årets Nobel-vinnere, som vinket ned fra den øverste balkongen. 

Gjester som deltar under middagen er kongeparet, samt Sarah Jessica Parker og med-vert Gerard Butler.

Fredspriskonserten har blitt arrangert i 18 år, og er en markering som skal ære vinneren av verdens mest prestisjefylte pris å motta.

Tidligere Fredspriskonsert-vertskap er blant annet Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas (2003), Scarlett Johansson og Sir Michael Caine (2008), Jada Pinkett Smith og Will Smith (2009), og fjorårets verskap som besto av Helen Mirren og Rosario Dawson.

Konserten sendes direkte på NRK, og når ut til potensielt 350 millioner husstander i mellom 80 og 120 land. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Stum Seal ankom Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer