Natalie Portman og Chris Hemsworth:

Droppet én ting før kyssescenen

Hollywood-stjernen får skryt for forberedelsene før kysset med Natalie Portman.

OMTENKSOM FYR: Chris Hemsworth blir beskrevet som omtenksom av sine skuespillerkollegaer. Her med kona Elsa Pataky i 2019. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press / NTB
OMTENKSOM FYR: Chris Hemsworth blir beskrevet som omtenksom av sine skuespillerkollegaer. Her med kona Elsa Pataky i 2019. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernene har trolig flere måter å forberede seg til kyssescener på, kanskje oftest med en mintpastill eller leppepomade.

I filmen «Thor: Love and Thunder» deler hovedrolleinnehaver Chris Hemsworth (38) slike scener med Natalie Portman (41).

Under et intervju med radioprogrammet «Capital Breakfast with Roman Kemp», røpte Portman Hemsworths helt spesielle forberedelser før filmkyssene, ifølge CNN.

KYSSETABBE: På besøk hos «Lindmo» kunne Maja Christiansen og Odin Waage avsløre en kyssetabbe under «Rådebank». Video: NRK Vis mer

- Spiste ikke kjøtt

Portman gjestet radioprogrammet sammen med skuespillerkollega Tessa Thompson (38). Der ble de spurt om Hemsworth har noen skavanker i tillegg til muskler og sjarm.

Portman har imidlertid bare gode ord å si om kollegaen, og trekker frem et eksempel:

- Dagen vi hadde en kyssescene, spiste han ikke kjøtt den morgenen fordi jeg er veganer. Han spiser kjøtt omtrent hver halvtime … han var bare så omtenksom.

KRITIKK: Hollywood-stjernen Jason Mamoa måtte beklage seg etter han besøkte Det sixtinske kapell. Video: @prideofgypsies / Instagram Vis mer

«Black Swan»-stjernen har vært vegetarianer og veganer store deler av livet, skriver CNN. Likevel insisterte hun ikke på at Hemsworth skulle droppe kjøttmåltidene. Initiativet kom fra han selv.

Det kostet likevel noe for «Thor»-skuespilleren, skal vi tro Thompson. Ifølge kollegaen blir han nemlig gretten dersom han er sulten.

- Jeg visste ikke engang at han kunne la vær å spise kjøtt. Han spiser som en bisonokse om morgenen, spøkte Thompson i radioprogrammet, ifølge Variety.

Filmet på parkeringsplass

Kjøttpausen er dog ikke det eneste stjernene kan avsløre om «Thor: Love and Thunder»-innspillingen.

Til Entertainment Weekly kunne Portman fortelle at en av de mest praktfulle scenene er filmet på en parkeringsplass.

- Det er en scene som er en av de mest visuelt vakre scenene jeg noen gang har sett på film, og i virkeligheten filmet vi på parkeringsplassen utenfor Best Buy (butikk med forbrukerelektronikk. Journ., anm.).

- Det er så vilt å være med i en film av denne størrelsen, og vi filmet bokstavelig talt på en parkeringsplass foran en blå skjerm, og gjorde dramatiske ting. Det ser så bra ut på film, men når jeg ser det, tenker jeg: «det er en Best Buy-parkeringsplass».

LES OGSÅ: - Det ble litt for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer