Travis Scott og Kylie Jenner:

Droppet Kylie

Rapperen glemte en spesifikk ting da han mottok pris under MTV Video Music Awards.

VANT PRIS: Travis Scott vant pris for låten «Franchise» under årets MTV Video Music Awards. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
VANT PRIS: Travis Scott vant pris for låten «Franchise» under årets MTV Video Music Awards. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Kylie Jenner (24) og Travis Scott (30) skal bli foreldre igjen.

Fra før har de datteren Stormi (3).

I klassisk Kardashian-stil hadde Jenner en spesiell måte å avsløre graviditeten på. Forrige svangerskap holdt hun hemmelig, og også denne gangen har hun klart å skjule graviditeten en god stund - selv om det skal sies at det lenge har versert rykter om en mulig familieforøkelse.

Natt til mandag fant den årlige MTV Video Music Awards sted i New York, og en selvsagt gjest var Scott. Han ankom imidlertid prisutdelingen alene, uten Jenner ved sin side. Om det er på grunn av graviditeten vites ikke.

HISSIGPROPP: Conor McGregor stjal overskiftene etter helgas MTV Video Music Awards. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Elsker dere alle

Det var likevel ikke det som vekket oppsikt, men heller noe som skjedde senere den kvelden. Det melder Page Six.

«SICKO MODE»-rapperen vant nemlig en pris for låten sin «Franchise». Naturligvis holdt han en takketale da han mottok prisen, og det er denne talen som har fått oppmerksomhet i ettertid.

- Først vil jeg takke gud, min mor, Stormi og alle dere fantastiske fans der ute, startet han, til vill jubel fra publikum da datterens navn ble nevnt.

FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019. Foto: NTB
FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019. Foto: NTB Vis mer

Med prisen i hånden fortsatte han talen:

- Jeg elsker dere alle så høyt, jeg kunne ikke gjort dette uten dere. Til plateselskapet mitt, Cactus Jack (Records journ.anm.), jeg elsker dere så mye.

Det folk har bitt seg merke i er at Scott ikke nevner Jenner, som er gravid med hans andre barn, med ett eneste ord. Vanligvis takker prisvinnerne sine nærmeste, men rapperen droppet altså kjæresten i sin tale.

Det ser imidlertid ikke ut til at det er dårlig stemning mellom paret av den grunn. Jenner fulgte prisutdelingen hjemmefra, og la ut dette bildet på sin Instagram Story for å hylle kjæresten:

STOLT KJÆRESTE: Kylie Jenner postet dette bildet av Travis Scott da han mottok pris under MTV Video Music Awards. Foto: Skjermdump Instagram
STOLT KJÆRESTE: Kylie Jenner postet dette bildet av Travis Scott da han mottok pris under MTV Video Music Awards. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Rykteflom

Jenner og Scott har i flere år vært av-og-på, men den siste tiden har de delt mer og mer av hverandre på sosiale medier. Ivrige fans har derfor spekulert på om den lille familien skal bli større.

En kommentar fra Kylies far, Caitlyn Jenner (71), satte imidlertid fyr på rykteflommen i august.

Under et besøk hos Toy Store i forbindelse med den pågående valgkampen - der hun stiller til valg for å erstatte den nåværende demokrat-guvernøren i California - sa hun at hennes 19. barnebarn er på vei.

71-åringen sa imidlertid ikke hvem av barna som ventet barn, men mange tok dette som et tegn på at det var Kylie som skal ha sin nummer to - noe som også har vist seg å stemme.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Hemmelig graviditet

Som nevnt holdt paret også den første graviditeten skjult for offentligheten - det til tross for massive rykter også den gang. Ikke før Stormi var født, bekreftet Jenner graviditeten. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun blant annet skrev følgende:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Videre beklaget hun at hun holdt fansen i mørket gjennom svangerskapet.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg».

LES OGSÅ: Plutselig skjer dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer