Droppet kongelig bryllup for guttetur

Ari Behn dro til India med Per Heimly.

PÅ GUTTETUR: Ari Behn er i India der han spiller inn reiseprogram med kamerat Per Heimly.  Foto: Stella Pictures
PÅ GUTTETUR: Ari Behn er i India der han spiller inn reiseprogram med kamerat Per Heimly. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dagen etter at prinsesse Märtha Louise (41) kom hjem fra bryllupet i Luxembourg mellom kronprins Guilaume og hans kjæreste Stephanie de Lannoy, dro ektemannen Ari Behn (40) til India med fotografkamerat Per Heimly (40). De to spiller for tiden inn reiseserien «Ari og Per», som denne gangen skal gå på TvNorge. 

- Vi er glade for å ha fått med guttene på laget, og vi ser frem til å se resultatet av turen. Hva de gjør i India kan vi dessverre ikke kommentere, men jeg er helt sikker på at det blir bra TV, sier programsjef i kanalen, Jarle Nakken, til Her og Nå. 

HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SE OG HØR.NO WEEKEND-TV

Ari og Märtha har ikke vist seg offentlig sammen på flere måneder og kun få timer før bryllupsfesten i Luxembourg meldte Ari forfall. for å være hjemme med sine tre døtre i London.

Prinsesse Märtha Louise måtte derfor følges av svenske prins Carl Philip inn til den følelsesladde vielsen, istedenfor av sin ektemann.
 
Ari Behn er for tiden en svært travel mann. I tillegg til TV-innspilling arbeider han med sin nye roman og et nytt teaterstykke.  I november blir han også spaltist for VG. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari Behn skal skrive for VG  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer