Droppet kjæresten for å være kjendis

- Vi elsker hverandre, men jeg er en kjendishore, sier TV-stjernen Spencer Pratt om bruddet med Heidi Montag.

VIL VÆRE SEXSYMBOL: Ifølge eksmannen Spencer Pratt, skal Heidi Montag være mer opptatt av å være sexsymbol enn av merkelappen «Speidi», som de to har fått sammen. Men han mener han kan være større kjendis alene, uten henne. Foto: All Over Press
VIL VÆRE SEXSYMBOL: Ifølge eksmannen Spencer Pratt, skal Heidi Montag være mer opptatt av å være sexsymbol enn av merkelappen «Speidi», som de to har fått sammen. Men han mener han kan være større kjendis alene, uten henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: - Vi elsker hverandre, men jeg er en kjendishore og vil aldri vokse vekk fra det. Heidi vet det, og vil ikke vite av det. Hun trodde jeg ville vokse vekk fra dette, men nei. Jeg er fortsatt den samme Spencer som ble med i «The Hills» for å bli kjendis, sier Spencer Pratt til People.

Den tidligere «The Hills» stjernen er kjent for sine mange påfunn og lurerier, men hevder hardnakket at han og Heidi Montag har gått fra hverandre. Likevel har det foreløpig ikke kommet noen offentlige skilsmissepapirer på realityparet.

- Jeg vil ha all mulig presse. Hun har tro på dårlig publisitet. Min kjærlighet til kjendislivet og hennes kjærlighet for valper kan umulig fungere suksessfullt sammen. Hun vil bare gå turer, henge rundt og ta det rolig, sier Spencer om ekskona.


Etter at Heidi Montag tok sine verdenskjente ti operasjoner på én dag, hevder Spencer at hun ikke lenger vil at de to skal bli omtalt som «Speidi».

- Hun vil ikke være «Spedi» mer, hun vil være Heidi Montag: sexsymbolet, hevder eksmannen.

- Det har vært en konstant kamp siden vi ble gift. Hun sier hele tiden: «skal du virkelig twitre om det? Skal du virkelig gjøre det?, sier Spencer.

Det spørs om han ikke kommer på andre tanker, når han en dag innser at «Speidi» og Heidi er langt mer interessant for kjendispressen en ham selv…


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kledde seg ut for å ødelegge festen