Droppet gudstjeneste etter nye utro-avsløringer

Demi Moore vil ikke lenger vise seg offentlig med Ashton Kutcher.

DROPPET GUDSTJENESTE: Sara Leals intervju om sin natt med Ashton Kutcher skal ha blitt for mye for Demi Moore. I helgen droppet hun og ektemannen sin faste Kabbala-gudstjeneste. Foto: All Over Press
DROPPET GUDSTJENESTE: Sara Leals intervju om sin natt med Ashton Kutcher skal ha blitt for mye for Demi Moore. I helgen droppet hun og ektemannen sin faste Kabbala-gudstjeneste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Demi Moore satte sin lit til at religionen Kabbala skulle redde ekteskapet hennes til Ashton Kutcher, etter at en 23 år gammel kvinne hevdet hun hadde ligget med «No Strings Attached»-skuespilleren.

Tidligere denne måneden dro paret sammen med en Kabbala-rådgiver på telttur i Santa Barbara, i et forsøk på å finne tilbake til hverandre.

Men etter at Ashtons angivelige elskerinne i flere intervjuer har gått i detalj om sin hete natt med skuespilleren, skal Demis vilje til å tilgi ektemannen blitt betraktelig mindre.

Ifølge nettstedet x17online.com møtte ekteparet denne helgen ikke opp til gudstjeneste i Kabbala-senteret i Los Angeles, noe som blir tatt på et tegn av at en skilsmisse er nært forestående.

Ashton hadde håpet at Sara ikke ville gi noen intervjuer om hva som skjedde, men nå har hun gått ut med alle detaljene, og det hjelper ikke i det hele tatt, sier en venn av stjernen til Radaronline.com.

Kutcher skal ha innrømmet hva som skjedde i San Diego til Moore før det kom ut i pressen. Nå skal han ha det svært vondt.

- Ashton er knust. Han innrømmet det seksuelle forholdet med Sara til Demi etter at det skjedde. Og Demi tok det naturlig nok svært tungt, men var ikke overrasket ettersom de ikke var sammen på sin seks års bryllupsdag. De har hatt problemer lenge.

Ekteparet har foreløpig ikke kommentert hvorfor de ikke valgte å delta på sine faste Kabbala-gudstjenester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Demi poserer med et smil - mens ekteskapet rakner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer