Droppet Grammy for ferie i Rio

Valgte heller ferie med Kim Kardashian og Will Smith, enn å innkassere tre Grammys med makker Jay-Z.

TRIO I RIO: Will Smith og Kanye West beskuer utsikten fra favelaen Vidigal. Kim Kardashian i hvit kjole. Foto: All Over Press
TRIO I RIO: Will Smith og Kanye West beskuer utsikten fra favelaen Vidigal. Kim Kardashian i hvit kjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at Kanye West (35) var nominert i flere kategorier under årets Grammy-utdeling, som gikk av stabelen i Los Angeles søndag kveld, droppet rapperen den tradisjonsrike prisutdelingen for å feriere med sin gravide kjæreste Kim Kardashian (32).

Superstjernene befinner seg for tiden i solfylte Rio de Janeiro i Brasil, hvor karnevalet i disse dager setter sitt preg på den eksotiske hovedstaden.

Men innimellom sambarytmer og caipirinhas - forhåpentligvis alkoholfrie for Kims vedkommende - har paret fått tid til blant annet shopping og å besøke de mange turistattraksjonene som byen har å tilby.

Under oppholdet har Kim og Kanye blant annet sjekket ut den verdensberømte Jesus-statuen, og på samme måte som millioner av andre turister har gjort før dem, poserte de med armene i luften foran det gigantiske landemerket.

Med på turen var også skuespiller Will Smith (44), og trioen dro til den fattige favelaen Vidigal for å få med seg den litt mindre glamorøse delen av millionbyen.

Hjemme i Los Angeles festet kompis Jay-Z (43) og kona Beyoncé (31) med Hollywoods siste tilskudd til ekteskaps-gjengen, nemlig Justin Timberlake (32) og Jessica Biel (30).

Firerbanden hang sammen hele kvelden, og kose seg i hverandres selskap.

Jay-Z, som sammen med Kanye stakk av med hele tre priser under Grammy-utdelingen, måtte gå alene opp på scenen for å hente prisene for beste rap-låt og beste rap-opptreden for låten «Niggas in Paris» fra duoens album «Watch The Throne».

Jay-Z og Kanye vant også pris med Frank Ocean, for låten «No Church in the Wild».
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer