Droppet gifteringen

Kun uker etter nye bruddrykter, viste Melanie Griffith seg uten giftering.

UTEN GIFTERING: Da Melanie Griffith ble fotografert i Hollywood tirsdag var det uten gifteringen som hun vanligvis går med på venstre ringfinger.  Foto: All Over Press
UTEN GIFTERING: Da Melanie Griffith ble fotografert i Hollywood tirsdag var det uten gifteringen som hun vanligvis går med på venstre ringfinger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Antonio Banderas (51) og Melanie Griffith (54) har lange blitt sett på som et av Hollywoods mest etablerte par, men de siste månedene har bruddryktene svirret.

«Evita»-stjernen ble nemlig tatt på fersken i april da han kysset en ukjent jente på en nattklubb i Mexico. Sviket ble også filmet av en annen partygjest. 

Nylig viste paret seg sammen hånd i hånd, men kanskje var dette kun et spill for galleriet? Tirsdag dukket nemlig Griffith opp i en blomsterforretning i Hollywood – uten giftering. Skuespilleren hadde en enorm diamantring på sin venstre langfinger, men droppet gifteringen som vanligvis pryder ringfingeren på samme hånd.

Paret har vært sammen i femten år og har datteren Stella (15). Melanie har i mange år slitt med rusmisbruk, noe som skal ha påvirket forholdet, og hun og Antonio har gått i familieterapi for å prøve å redde kjærligheten.

Det amerikanske magasinet The National Enquirer skrev i juni at paret planla å gå hvert til sitt på grunn av Banderas utroskap. Bladet anslår skilsmisseoppgjøret til å bli rundt 300 millioner kroner.

- Det er snakk om mye penger. Melanie er et vrak. Ikke bare er hun i ferd med å miste sin store kjærlighet, karrieren hennes går også dårlig, mens Antonio blir mer og mer populær, sa en venn til Enquirer.

Griffith skal være svært sjalu på ektemannen som stadig flørter med andre kvinner.

- I mange år har hun vært fylt av sjalusi på grunn av hans flørting og kjærlighet for vakre kvinner.  Jeg tror ikke Melanie kan leve med den konstante frykten at han kanskje er utro.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sannheten om blåmerket   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer