«Farmen»-Heidi:

Droppet frieri: - Ikke i kveld

Jiro Fatah hadde planer om å fri til Heidi Lereng hvis hun vant «Farmen». Slik ble det ikke.

DROPPET FRIERIET: Derfor droppet kjæresten til «Farmen-Heidi» å fri etter finalen. Video: Celina Morken. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det finale av årets «Farmen» og endelig ble det klart at det var Daniel Engeli Godø (30) som vant både hytte og bil.

Tonje Frigstad (21) måtte ta til takke med andreplassen, mens Heidi Lereng (24) på sin side røk ut under semifinalen da hun og Godø kjempet om den siste finalebilletten i melkespannholding.

SEIRET: Vinneren av «Farmen» 2021 er kåret etter en uhyre jevn finale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Tidligere i høst reiste Se og Hør til Bergen for å møte Lereng, der hun bor med kjæresten Jiro Fatah. Da kunne han komme med en gledelig nyhet:

- Om Heidi vinner «Farmen» skal jeg fri, røpet han.

Se og Hør tok han på ordet, og da 24-åringen dukket opp i Se og Hørs livesending før finalen sammen med kjæresten, kom spørsmålet om frieri opp igjen.

ÅPNER: Heidi Lereng forteller om hvordan det var å vokse opp med én hånd. Video: Tor Lindseth Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

- Det jeg kan gjøre er å bekrefte at det kommer til å skje, og jeg har til og med kjøpt ring - så den er med og jeg er klar, fortalte en ivrig Fatah, og viste frem ringen til Se og Hørs reporter.

Lereng lo godt og spurte kjæresten om hva som kom til å skje hvis hun ikke vant:

- Vi får se, svarte han kryptisk.

RØK UT: En veldig skuffet Heidi Lereng forteller om Farmen-exiten like før finalen. Reporter: Bjørn Ekker / Video: Celina Morken / Redigering: Anabelle Bruun Vis mer

Det ble dessverre ingen «Farmen»-seier på Lereng, og dermed ikke et frieri. Men når paret møter Se og Hør etter resultatet er et faktum, utelukker Fatah imidlertid ikke et bryllup i fremtiden:

- Jeg kommer til å fri - det lover jeg. Men ikke i kveld.

- Jeg tenker at det der er litt feigt. Er du ikke enig? Feiging, roper Lereng etter kjæresten når han flukter fra livesendingen.

LES OGSÅ: Avslører skrekkulykke: - Blodet sprutet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer