Fetisha Williams:

- Droppet fra «Farmen kjendis»

Fetisha Williams var blant kjendisene som ble spurt om deltakelse i «Farmen kjendis».

«FARMEN KJENDIS»: Fetisha Williams kunne fort vært blant deltakerne i den kommende sesongen. Foto: Espen Solli/TV 2
«FARMEN KJENDIS»: Fetisha Williams kunne fort vært blant deltakerne i den kommende sesongen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nyåret kommer endelig en ny sesong av «Farmen kjendis», til stor glede for mange. Der får vi blant andre se Mini Jakobsen (56), Niklas Baarli (32) og Sophie Elise Isachsen (26) svinge øksen og melke kyr.

Gjennom sistnevnte er det også mange som kjenner til influenser Fetisha Williams (28), som blant annet har vært å se i «Camp Kulinaris» i år. Der stakk hun av med den gjeve seieren.

I en ny episode av Rød løpers podkast forteller Williams at det var svært nære på at vi fikk se de to venninnene i samme sesong av TV 2s gårdssuksess.

RØPER LITT: Fetisha Williams er vært svært hemmelighetsfull rundt hvem som har kapret hjertet hennes, men nå letter hun litt på sløret. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Trakk meg ut

Influenseren og matentusiasten forteller nemlig at hun egentlig skulle være med i neste sesong av programmet, men at det til slutt ikke ble noe av.

- Jeg skulle egentlig være med på «Farmen kjendis» denne sesongen, men så trakk jeg meg. Men så ville de ha meg tilbake, så ville jeg være med, så trakk de meg ut igjen i siste sekund.

28-åringen forteller videre at å være med i «Camp Kulinaris» omtrent «ødela henne».

- Den berømte boblen som alle gjør narr av, det er så ekte. Da jeg kom hjem måtte jeg isolere meg i fire uker. Jeg rørte ikke kjøkkenet mitt på to uker, bestilte takeout to-tre ganger om dagen. Jeg var så sliten da jeg kom hjem, så jeg var ikke helt sikker på om jeg ville igjen.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Mange blir spurt

Pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, bekrefter overfor Se og Hør at de hadde en prosess om å ha med Williams i «Farmen kjendis».

- Det er riktig at vi hadde en prosess med henne om å delta i «Farmen kjendis», noe vi har med veldig mange andre mulige deltakere i forkant, forteller han, og fortsetter:

- Det var på et tidspunkt også dialog om hun ville delta som utfordrer, uten at dette ble noe av.

FARMEN: Da han røyk ut av Farmen, gikk han rett på McDonalds og kjøpte ti Big Mac. Video: TV2 / Dagbladet / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Første «Farmen»-kyss: - Episk øyeblikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer