Droppet fødselen for å se på fotball

Først da kampen var over dro den nybakte pappaen John Barnes til sykehuset...

HELLER FOTBALL ENN FØDSEL: John Barnes (midten) valgte å bli igjen for å se ferdig kampen mellom Liverpool og Chelsea enn å følge konas fødsel av deres tredje barn søndag. Her er han med kommentator-kollegene Jamie Redknapp (t.v.) og Richard Keyes.
HELLER FOTBALL ENN FØDSEL: John Barnes (midten) valgte å bli igjen for å se ferdig kampen mellom Liverpool og Chelsea enn å følge konas fødsel av deres tredje barn søndag. Her er han med kommentator-kollegene Jamie Redknapp (t.v.) og Richard Keyes. Vis mer
SEHER.NO: På 1980-tallet var John Barnes en av Europas største fotballstjerner, og vant blant annet flere seriemesterskap i England med sin klubb Liverpool.

Men også etter at han la opp som spiller har fotballinteressen holdt seg på topp. Det fikk TV-seerne til kanalen Sky Sports erfare, da 47-åringen søndag var i studio for å være ekspertkommentator i kampen mellom Liverpool og topplaget Chelsea.

Samtidig som kampen startet var Barnes' kone Andrea iferd med å føde deres tredje barn, men Barnes så ikke ut til å la seg stresse av dette.

Selv ikke da han fikk vite i pausen at sønnen - som har fått navnet Alexander - hadde ankommet verden - var det aktuelt å forlate kampen.

- Jeg blir her i andre omgang, sa han til kameraene ifølge avisa Daily Mail.

Først da kampen - som endte 2-0 til Liverpool - var over, dro den nybakte pappaen til sykehuset.

- Han burde ha dratt for lenge siden, kommenterte programlederen Richard Keyes, da han informerte seerne om hvorfor Liverpool-legenden var borte fra skjermen.

I tillegg til fødsel og seier for favorittlaget hadde han også en tredje grunn til å feire søndag. Den nye babyen kom nemlig til verden på Johns bursdag.

Vesle Alexander - som veide 3,2 kg da han ble født - er Barnes tredje med kona Andrea. Han har også fire barn fra et tidligere ekteskap.

Barnes'  oppførsel har imidlertid høstet kritikk fra flere TV-seere.

- Det er forfedelig, han burde skamme seg, skriver en kvinne som kaller seg «Petra» på hjemmesiden til Daily Mail.

- Han kommer til å angre på det, og kona hans kommer neppe til å la ham glemme det heller, skriver «Anon».

En av avisleserne støtter imidlertid Barnes:

- Det var ikke noen vits for ham å dra tidlig. Han gjennomførte pliktene sine og traff sin nyfødte etterpå, skriver «Elaine».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Først brudd, så bryllup