Droppet filmpremiere etter utroskandalen

Kristen Stewart droppet London-premieren på sin nyeste film fordi hun er for flau til å møte fansen.

HERRENES AFTEN: Da Kristen ikke dukket opp måtte Tom Sturridge, Sam Riley og Danny Morgan promotere filmen «On The Road» alene.  Foto: All Over Press
HERRENES AFTEN: Da Kristen ikke dukket opp måtte Tom Sturridge, Sam Riley og Danny Morgan promotere filmen «On The Road» alene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden rystet en ny skandale filmbyen Hollywood. Intime bilder avslørte at Kristen Stewart (22) hadde en affære med regissør Rupert Sanders (41), og hadde vært utro mot Twilight-kjæresten Robert Pattinson (26). 

Skandalen var et faktum da tobarnsfaren Sanders og Stewart begge bekreftet romansen og offentliggjorde hver sin unnskyldning til fans og familie.

Torsdag kveld skulle Kristen vært i London for å promotere sin nyeste film «On the Road», men stjernen droppet arrangementet. Hun skal være veldig flau etter at den hemmelige affæren ble avslørt, og er knust etter at Pattinson avsluttet forholdet deres. 

Stewart skal også ha bekymret seg over hvilke spørsmål pressen ville stille henne.  

Filmens mannlige skuespillere måtte redde premieren og stilte opp til på bilder og intervjuer, men Tom Sturridge, som er en god venn av Pattinson, så trist og sur ut på den røde løperen. 

-  Kristen ville helst ikke stå ved siden av Tom. Han er en nær venn av Rob, og Kristen tror det ville blitt pinlig å promotere filmen sammen med ham, sier en kilde til Radaronline. 

Det er ventet at Stewart gjør comeback i rampelyset under filmfestivalen i Toronto.  

Både Kristen og Robert skal etter planen være med på promoteringen av den siste Twilight-filmen. 

- Det kommer til å bli forferdelig, spesielt for Rob. De kommer omtrent til å bo oppå hverandre kun måneder etter bruddet, sier en kilde til Daily Star.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser over å bli uthengt som syndebukken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer