Droppet eget bryllup - dro på bassengfest

På dette tidspunktet skulle TV-stjernen stått ved alteret... Se bildene!

PÅ FEST: Crystal Harris (t.h.) brukte det som skulle vært hennes bryllupsdag til å feste med blant annet «The Hills»-stjernen Heidi Montag i Las Vegas. Foto: All Over Press
PÅ FEST: Crystal Harris (t.h.) brukte det som skulle vært hennes bryllupsdag til å feste med blant annet «The Hills»-stjernen Heidi Montag i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Crystal Harris' bassengfest nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Playboy-gründeren Hugh Hefner (85) og hans forlovede Crystal Harris (25) overrasket venner og kjente da de avlyste bryllupet fem dager før seremonien skulle finne sted.

Harris skal ifølge amerikanske medier ha avlyst bryllupet fordi hun ikke likte Hefners kontakt med andre unge, pene jenter.

Men selv om bruddet kom så sent at Hefners ikke klarte å stanse sin brude-spesial med «Mrs. Crystal Hefner»,  ser det ikke ut til å ha gått for hard inn på bruden.

På det som skulle ha vært hennes bryllupsdag lørdag, festet 21-åringen isteden heft på bassengfesten til utestedet Wet Republic i Las Vegas.

Sammen med blant annet «The Hills»-stjernen Heidi Montag, poserte en smilende og bikini-kledd Crystal for fotografene, og flørtet heftig med de mannlige gjestene.

Oppførselen får en annen av Hefners eks-kjærester, Holly Madison, til å rase.

- Det er et nytt lavmål fra henne, rett og slett motbydelig, skrev Madison, som i likhet med Harris har vært med i Hefners realityshow «Playboypikene».

Hefner selv tok det atskillig mer med ro i Playboy-huset på det som skulle ha vært hans store dag.

- Dette skulle vært bryllupsdagen min, men livet er fullt av overraskelser. Alt i alt, så er det best å være singel, skrev han på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruddet med Hefner kom for sent for Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer