Droppet datterens første skoledag

Suri Cruise begynte på eksklusiv privatskole i New York. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag begynte Suri Cruise (6) på skolen i New York. Det lille sjarmtrollet har som datter av Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33) hatt hele verdens oppmerksomhet på seg siden hun ble født i 2006. 

Suri ble kjørt til skolen i en stor bil med sotede ruter, flankert av flere muskuløse livvakter. Det kriblet nok i 6-åringens mage før hun satte seg på skolebenken, og det var godt å ha mamma Katie med den første dagen. 

Tom Cruise skal ha planlagt å være med på den viktige dagen, men var ifølge Huffington Post ikke å se på skolen. Skuespilleren har de siste årene vært travelt opptatt med ulike filminnspillinger, og kanskje var det nettopp arbeidet som hindret ham fra å følge Suri til skolen. 

Suri har vært gjennom noen tøffe måneder etter at foreldrenes skilsmisse nylig ble gjennomført i ekspressfart etter parets berømte brudd tidligere i år.

Skolen ligger i nærheten av Holmes leilighet i New York. Katie har fått full omsorgsrett for Suri, men Tom kan besøke henne når han vil. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mange har mye større problemer enn meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer