Celine Dion:

Droppet buksene på gata

Den verdensberømte stjernen er alt annet enn beskjeden.

VEKKER OPPSIKT: Den kjente sangeren Celine Dion hadde valgt et noe oppsiktsvekkende antrekk under Fashion Week i Paris i helgen. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Den kjente sangeren Celine Dion hadde valgt et noe oppsiktsvekkende antrekk under Fashion Week i Paris i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svært mange har den siste tiden reagert på den kjente sangeren Céline Dion (51) sin totale forandring når det kommer til kropp og utseende - og flere mener at hun nesten ikke er til å kjenne igjen.

Tidligere i år fikk hennes stilforvandling enorm oppmerksomhet i den internasjonale sladrepressen, og mange påpekte også at den verdensberømte 51-åringen hadde gått drastisk ned i vekt på kort tid.

I januar gikk hun selv ut og avkreftet at noe var galt og sa at hun «gjorde det for seg selv» - til tross for at bildene av en sylslank Dion gikk verden rundt.

KASTET KLÆRNE: Celine Dion dukket like godt opp i trusa på gata i Paris i helgen. Foto: NTB Scanpix
KASTET KLÆRNE: Celine Dion dukket like godt opp i trusa på gata i Paris i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvis jeg liker det, så vil jeg ikke snakke om det. Ikke bry dere. Ikke ta bilde. Hvis du liker det, så er jeg der. Hvis ikke, la meg være i fred, sa sangstjernen til The Sun i slutten av januar i år.

Nå sjokkerer Dion nok en gang - denne gangen med å kle av seg.

Da den kanadiske artisten ble fotografert av paparazziene på gata i Paris i Frankrike i helgen, hadde hun like godt droppet å ta på seg bukser.

IKKE BESKJEDEN: Celine Dion viste velvillig frem sine lange, solbrune bein. Foto: NTB Scanpix
IKKE BESKJEDEN: Celine Dion viste velvillig frem sine lange, solbrune bein. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kom i trusa

Man kan i hvert fall ikke anklage Dion for å være beskjeden. Dion vinket til fansen mens hun var ikledd en svært fargerik badedrakt-lignende kreasjon som overlater lite til fantasien.

51-åringen hadde for anledningen også tatt på seg en stor matchende jakke i samme farger og mønster.

Saken fortsetter under bildene.

MANDAG FORMIDDAG: Dion stilte opp i et sort antrekk under mandagens motevisning. Den legendariske sangeren satt på første rad under showet. Foto: NTB Scanpix
MANDAG FORMIDDAG: Dion stilte opp i et sort antrekk under mandagens motevisning. Den legendariske sangeren satt på første rad under showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GULT ER KULT: Dette er også et av antrekkene stjernen har hatt på seg de siste dagene. Foto: NTB Scanpix
GULT ER KULT: Dette er også et av antrekkene stjernen har hatt på seg de siste dagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NY STIL?: Céline Dion har virkelig valgt andre antrekk en vi vanligvis ser henne i de siste dagene. Foto: NTB Scanpix
NY STIL?: Céline Dion har virkelig valgt andre antrekk en vi vanligvis ser henne i de siste dagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SKILLER SEG UT: Céline i en kjole fra motedesigner Iris Van Herpen. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG UT: Céline i en kjole fra motedesigner Iris Van Herpen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er kanskje ikke så rart at Dion valgte å ha på seg minimalt med klær i Paris i helgen. Som kjent var det svært høye temperaturer i store deler av Europa i forrige uke - på grunn av hetebølgen som førte til temperaturer på langt over tretti grader.

Den kanadiske sangeren har tilbrakt den siste uken i den franske hovedstaden, hvor hun blant annet har deltatt på «Paris Couture Fashion Week». Mandag formiddag dukket hun opp under en motevisning stilig antrukket i en svart kjole og matchende, lange skinnhansker.

Ble blondine

Også i forrige uke vekket Dion oppsikt, og da sjokkerte hun etter å ha farget håret lyst og blitt blondine.

Med et bilde på Instagram poserte «My Heart Will Go On»-stjernen med nyklippet lugg i en mønstret JW Anderson-kjole og digre Dior-solbriller. Fargesterke pumps fra Saint Laurent og veske fra Hermès med et Gucci-skjerf rundt hanken fullførte antrekket.

I kommentarfeltet ventet det både ris og ros fra fansen over det oppsiktsvekkende bildet stjernen hadde delt, og det var delte meninger om hva de syntes om hennes nye look.

- Jeg vil ha Céline tilbake! krevde brukeren Pawelkoziolek.

- Dette er absolutt helt nydelig. Jeg elsker utviklingen din innen mote, Céline, skrøt Rolandbaldwin79.

- Dette er ikke Céline. Hun ser helt ulik ut, skrev Magda_travel_coach.

- Er det virkelig deg i speilet? undret Marielle_harmelink.

- Jeg savner deg som brunette, Céline! Dette er altfor blondt og ser ikke bra ut, mente Christinelouyscuesta.

Mistet mann og bror

Det hersker liten tvil om at Dion har opplevd en rekke vanskelige ting de siste årene.

I januar 2016 kom den triste beskjeden om at hun hadde mistet ektemannen sin, René Angélil. Han gikk bort 73 år gammel, som følge av strupekreft. Han fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, men var friskmeldt i flere år før kreften kom tilbake.

Bare to dager etter ektemannens død mistet Céline også storebroren sin, Daniel, til kreft. Han ble 59 år gammel.

ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

For halvannet år siden fortalte trebarnsmoren at klær og mote har blitt en kilde til glede i livet hennes etter den tunge tiden, der hun mistet både ektemannen og broren.

- Det er fantastisk hvordan litt fantasi kan endre humøret, fortalte hun til People den gang, og fortsatte:

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- Jeg har alltid elsket mote, så langt tilbake jeg kan huske. Men som alle vet, så har jeg gått gjennom noen svært vanskelige perioder de siste årene, og jeg tror at jeg sprer vingene litt mer i disse dager ved hjelp av vakre klær og tilbehør.

I 1991 forlovet Dion seg med René Angélil, og tre år senere giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000. Da ektemannen døde i 2016, ble Dion sittende igjen med ansvaret for deres tre sønner René-Charles (17) og tvillingene Eddy og Nelson (7).

LES OGSÅ: Kims undertøy-slakt når nye høyder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer