«Sommerhytta»-Ingvill:

Droppet bryllupsreise for å delta på «Sommerhytta»

- Når vi fikk en sånn mulighet måtte vi jo bare ta den.

STERKE DAMER: Ingvill og Johanna har utfordret seg selv under denne sesongen av «Sommerhytta», men innrømmer at det har vært tårer. Foto: ANTHONY HUUS/TV 2
STERKE DAMER: Ingvill og Johanna har utfordret seg selv under denne sesongen av «Sommerhytta», men innrømmer at det har vært tårer. Foto: ANTHONY HUUS/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke begynte TV 2s nysatsing «Sommerhytta», som erstatter sendetidspunktet til «Hotel Cæsar», å rulle over tv-skjermen.

I «Sommerhytta» skal tre deltagerlag i over ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

NYSATSING: Det er Guri Solberg og resten av gjengen som skal underholde med «Sommerhytta» gjennom våren på TV 2. Foto: TV 2
NYSATSING: Det er Guri Solberg og resten av gjengen som skal underholde med «Sommerhytta» gjennom våren på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Det er Guri Solberg (40) som leder programmet sammen med ekspertene Blomster-Finn, interiørdesigner Aina Steen og snekker Lars Fossum inspirerer deltagerne og bedømmer det ferdige resultatet både inne og ute.

- Å tilbringe ti uker på opptak blant små hytter og frodige hager var helt nydelig, og vi gleder oss til å bringe den varmen inn i hjemmene til folk i årets kaldeste måneder, sier Solberg.

En av disse er mor og datter Ingvill Eriksen (48) og Johanna Holm (18) som drømmer om en sommerhytte hvor hele familien kan være sammen.

Men veien til deltagelse har ikke vært bare enkel. Mamma Ingvill giftet seg bare tre dager før innspilling!

- Når vi fikk vite at vi skulle være med var datoen på bryllupet allerede satt, så vi bare kjørte på. Når vi fikk en sånn mulighet måtte vi jo bare ta den, innrømmer Ingvill ovenfor Seoghør.no.

Så noe bryllupsreise etter bryllupet ble det ikke tid til, men Ingvill forteller at de fikk reist en tur til Bali før bryllupet sammen med hele familien.

Saken fortsetter under bildet.

HELE FAMILIEN: Det har vært en travel periode for familien på fem når Ingvill og Johanna deltok på «Sommerhytta». Foto: Privat
HELE FAMILIEN: Det har vært en travel periode for familien på fem når Ingvill og Johanna deltok på «Sommerhytta». Foto: Privat Vis mer

Meldte seg først på med ektemannen

Og selv om en innspillingsperiode på over ti uker skapte en del nye inntrykk både pykisk og fysisk, klager ikke Oslo-dama over det.

Drømmen har hele tiden vært å skaffe seg en kolonihytte. Selv om det i utgangspunktet var hun og ektemannen som skulle delta.

- Jeg meldte jo egentlig meg og min mann på, fordi jeg ville ha hage og alltid har vært interessert i koloni-livet. Vi har blant annet stått på venteliste i flere år for å få tak i en, så det å vinne en hytte hadde vært en drøm.

- Dessverre var vi ikke klar over at det var en produksjon som skulle være i ti uker, samtidig som det ikke fungerte med mannen sin arbeidsplan. Da var det godt at min datter, som tok et friår, kunne stille opp for å være med å pusse opp hytta. Mannen min er jo også byggingeniør, så han kunne ikke ha vært med, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

EKTEMANNEN: Ingvill giftet seg med ektemannen Rune bare tre dager før innspillingen av «Sommerhytta» startet. Foto: Privat
EKTEMANNEN: Ingvill giftet seg med ektemannen Rune bare tre dager før innspillingen av «Sommerhytta» startet. Foto: Privat Vis mer

Ingvill avslører at for de som kjenner henne godt blir det endel mer gråting enn hun gjør til vanlig i TV-serien.

- Det var jo slitsomt. Men jeg har jo lært meg å bruke verktøy jeg aldri har brukt før, og vi la jo betongplater som veide over 60-70kg. Vi jenter har jo ikke samme muskelmasse som guttene, så det er jo en ekstra utfordring, men vi lærte jo endel etterhvert.

- Men alt i alt ble vi jo gode venner med parene vi konkurrerte mot. Vi var konkurrenter i gjerningsøyeblikket, men var gode venner utenom gjennom hele byggeperioden. Vi oppmuntret hverandre til å gjøre det bedre.

Om Ingvill og Johanna eller de to andre lagene vinner hytten, får du svaret på i mars.

«Sommerhytta» sendes på TV 2 mandag-torsdag 19.30.

LES OGSÅ: Derfor røk de i tottene på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer