Droppet brorens bryllup - gratulerte på Twitter

Mark Wahlberg tok seg ikke bryet med å fly til Chicago for Donnie og Jenny McCarthys vielse.

BRYLLUPSBRÅK: Da det ble kjent at Hollywood-stjernen Mark Wahlberg (t.v) droppet bryllupet til sin mindre kjente bror Donnie og hans forlovede Jenny McCarthy, stusset mange i kjendispressen. Brødrenes Twitter-utvekslinger denne helgen er kanskje et forsøk på å bevise at det ikke er noen konflikt mellom de to partene.  Foto: Stella Pictures
BRYLLUPSBRÅK: Da det ble kjent at Hollywood-stjernen Mark Wahlberg (t.v) droppet bryllupet til sin mindre kjente bror Donnie og hans forlovede Jenny McCarthy, stusset mange i kjendispressen. Brødrenes Twitter-utvekslinger denne helgen er kanskje et forsøk på å bevise at det ikke er noen konflikt mellom de to partene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mark (43) og storebroren Donnie Wahlberg (45) var begge med på notene i boybandet New Kids On The Block på starten av 1990-tallet.

Da Donnie lørdag skulle gifte seg med modell og skuespiller Jenny McCarthy (41), hadde pipen en ganske annen lyd.

I stedet for å sette seg på flyet fra L.A. i anledning vielsen, gratulerte «Ted»-skuespilleren brudeparet via det sosiale mediumet Twitter. Det skriver Daily Mail.

- Gratulerer Donnie Wahlberg og Jenny McCarthy, så glad på deres vegne i dag, skrev filmstjernen på Twitter-profilen sin lørdag kveld.

 
 

Marks manglende tilstedeværelse i bryllupet skyldes ifølge TMZ at hverken han eller kona Rhea Durham (36) er spesielt begeistret for den noe kontroversielle bruden.

«The Italian Job»-stjernen har nemlig ikke et så nært forhold til Donnie og Jenny som hun har gitt inntrykk av, blant annet i et ferskt intervju med radiostjernen Howard Stern. Dette ifølge flere av TMZs kilder.

I helgen ble det meldt av vielsen skulle stå i New York, men sent søndag kveld skrev People at bryllupet faktisk gikk av stabelen på Hotel Baker i St. Charles - utenfor brudens fødeby, Chicago.

IKKE VENNER: Ifølge TMZ har stjerneparet Mark og modellkona Rhea Durham lite til overs for Jenny McCarthy. Her på «Transformers: Age Of Extinction»-premieren i New York i juni, med barna Michael, Ella og Brendan (t.h). Foto: Stella Pictures
IKKE VENNER: Ifølge TMZ har stjerneparet Mark og modellkona Rhea Durham lite til overs for Jenny McCarthy. Her på «Transformers: Age Of Extinction»-premieren i New York i juni, med barna Michael, Ella og Brendan (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer

Prioriterte datteren

Donnie Wahlberg og Jenny McCarthy ble forlovet i april, etter knappe ni måneder sammen.

Kanskje parets raske beslutning om å gifte seg også kan forklare hvorfor hverken Mark eller Robert «Bobby» Wahlberg (46) tok seg tid til å delta i vielsen.

Ifølge av en Mark Wahlbergs talspersoner kolliderte i hvert fall brorens bryllup med bursdagsfeiringen til Marks datter Ella (10). Hun fyller 11 år først på tirsdag, men da befinner pappa Mark seg på filminnspilling i Boston.

Om det virkelig er mye ondt blod mellom Mark og kona og deres nye svigerinne, slik TMZs kilder hevder, skjulte i hvert fall fall Donnie dette godt da han takket lillebroren for gratulasjonen.

- Takk til deg og Rhea Durham for den søte videoen til meg og Jenny! Vær så snill og gratulere gudbarnet mitt Ella med dagen fra meg, skrev han tilbake på Twitter.

Dette er ekteskap nummer to for både brud og brudgom. Donnie Wahlberg var gift med Kim Fey fra 1999 til 2008. De har sønnene Xavier Alexander (21) og Elijah Hendrix (13) sammen.

Jenny McCarthy var på sin side gift med John Mallory Asher (43) fra 1999 til 2005. De har sønnen Evan Joseph (12), som har diagnosen autisme

LES OGSÅ: - Synger julesanger for Billie hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer