Droppet BH-en for ung elsker

Sharon Stone gjør alt for å imponere sin 27 år yngre kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter to ekteskap og tre barn søker skuespiller Sharon Stone (54) nå lykken med en yngre mann. De siste ukene har den sexy skuespilleren blitt sett flere ganger i hete omfavnelser med den argentinske modellen Martin Mica (27).

Stone har tidligere datet yngre menn, men har sagt at hun foretrekker menn over 40 år, men ser nå ut til å ha forelsket seg i 27 år yngre Martin.

Paret ble fotografert mens de omfavnet og kysset hverandre på stranden. Nylig vekket de oppsikt på gaten da Sharon kun gikk med en dristig skjorte som avslørte at hun hadde droppet undertøyet.

Det er ikke første gang Stone viser seg frem. I 2009 poserte hun toppløs for det franske magasinet Paris Match.

Sharons modellkjæreste likte det han så og holdt armene godt rundt skuespilleren. Paret møtte hverandre på en Vouge-fest i Brasil og 54-åringen skal ha tatt med argentineren på hotellrommet kun timer etter at de møtte hverandre. 

Stone giftet seg med TV-produsent Michael Greenburg i 1984, men de to skilte seks år senere. Da hadde paret allerede vært separert i tre år.

Hun har siden vært forlovet med produsenten Bill McDonald, som hun møtte under innspillingen av «Silver» i 1993.

I februar 1998 giftet Stone seg med Phil Bronstein, men skilte seg for andre gang i 2004.
  
Se bildene av paret som leker på stranda i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strippet hos frisøren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer