DUMPET: Lindsay Lohans tredje studiealbum, har blitt lagt på is. - Casablanca har stoppet alle planlagte innspillinger til hennes album, forteller en kilde. Foto: All Over Press
DUMPET: Lindsay Lohans tredje studiealbum, har blitt lagt på is. - Casablanca har stoppet alle planlagte innspillinger til hennes album, forteller en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Droppet av plateselskapet

Nå vil Lindsay lage realityshow i stedet...

SEHER.NO: Etter å ha arbeidet med et nytt album i 16 måneder, har Lindsay Lohan blitt droppet av plateselskapet Casablanca.

Nedturene fortsetter dermed for skandalejenta Lindsay Lohan. Stjernen har i lang tid arbeidet med sitt tredje studiealbum, men nå har plateselskapet mistet troen på henne.

Kanskje har dette noe med å gjøre at hun har mistet sitt kjernesunne image.

- Casablanca har stoppet alle planlagte innspillinger til hennes album, og har satt deres samarbeid på pause, sier en kilde til Fox411.

Hva gjør Linsday da? Hun lager sitt eget realityprogram.

Linsday har inngått en avtale med Ungaro Motehus i Paris. Hun tjener ingenting på å jobbe for dem, men fikk gratis klær. I tillegg har et TV-team fulgt "Mean Girls"-stjernen rundt på moteshow og fester i Paris.

I følge ryktene skal filmklippene bli brukt til et eget realityprogram for Linsday Lohan.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Faren jakter på Lindsays dealer