Droppet å stå hvit brud

Kanskje Hollywood-stjernen lot seg inspirere av «Lovlig blond»?

<strong>UHØYTIDELIG:</strong> Reese Witherspoon og Jim Toth sørget for å holde bryllupet på et avslappet og noe utradisjonelt nivå - kanskje for å matche deres lystige personligheter? Her er det lattermilde paret avbildet på en basketballkamp i januar.  Foto: All Over Press
UHØYTIDELIG: Reese Witherspoon og Jim Toth sørget for å holde bryllupet på et avslappet og noe utradisjonelt nivå - kanskje for å matche deres lystige personligheter? Her er det lattermilde paret avbildet på en basketballkamp i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Reese Witherspoon (35), som giftet seg med agenten Jim Toth (40) lørdag 26. mars, valgte å ikke stå hvit brud i det som ble hennes andre bryllup. 

35-åringen, som tidligere var gift med skuespiller Ryan Phillippe (36), giftet seg nemlig i en annen farge enn de tradisjonelle hvitfargene som er vanligst for brudekjoler. Kanskje hun lot seg inspirere av sin rosaelskende rollefigur i «Lovlig blond»-filmene?

Den vakre Oscar-vinneren var nemlig iført en stroppeløs, blekrosa kjole - designet av Monique Lhuillier, en av kjendisenes favorittdesignere, skriver UsMagazine.

Hun skal også ha gitt forloveden sitt «ja» i satengsandaler med plattformhæl fra det eksklusive merket Jimmy Choo - fottøy til en verdi av over 3500 kroner. Toth skal på sin side ha vært ikledd en grå dress fra trendy Rag & Bone.

- Hvitt er helt fint, men andre farger er også lov, sier sjefredaktør Julie Raimondi i Brides.com til UsMagazine.

Men Witherspoon holdt seg ikke helt unna det hvite i parets intime, landlige bryllup. For ifølge UsMagazine skiftet bruden til en kort, hvit cocktailkjole før mottakelsen og middagen - kanskje for å stå i stil med bryllupets avslappede preg?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lei meg for at dette er blitt misforstått

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer