Droppet å stå hvit brud

Kanskje Hollywood-stjernen lot seg inspirere av «Lovlig blond»?

UHØYTIDELIG: Reese Witherspoon og Jim Toth sørget for å holde bryllupet på et avslappet og noe utradisjonelt nivå - kanskje for å matche deres lystige personligheter? Her er det lattermilde paret avbildet på en basketballkamp i januar.  Foto: All Over Press
UHØYTIDELIG: Reese Witherspoon og Jim Toth sørget for å holde bryllupet på et avslappet og noe utradisjonelt nivå - kanskje for å matche deres lystige personligheter? Her er det lattermilde paret avbildet på en basketballkamp i januar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Reese Witherspoon (35), som giftet seg med agenten Jim Toth (40) lørdag 26. mars, valgte å ikke stå hvit brud i det som ble hennes andre bryllup. 

35-åringen, som tidligere var gift med skuespiller Ryan Phillippe (36), giftet seg nemlig i en annen farge enn de tradisjonelle hvitfargene som er vanligst for brudekjoler. Kanskje hun lot seg inspirere av sin rosaelskende rollefigur i «Lovlig blond»-filmene?

Den vakre Oscar-vinneren var nemlig iført en stroppeløs, blekrosa kjole - designet av Monique Lhuillier, en av kjendisenes favorittdesignere, skriver UsMagazine.

Hun skal også ha gitt forloveden sitt «ja» i satengsandaler med plattformhæl fra det eksklusive merket Jimmy Choo - fottøy til en verdi av over 3500 kroner. Toth skal på sin side ha vært ikledd en grå dress fra trendy Rag & Bone.

- Hvitt er helt fint, men andre farger er også lov, sier sjefredaktør Julie Raimondi i Brides.com til UsMagazine.

Men Witherspoon holdt seg ikke helt unna det hvite i parets intime, landlige bryllup. For ifølge UsMagazine skiftet bruden til en kort, hvit cocktailkjole før mottakelsen og middagen - kanskje for å stå i stil med bryllupets avslappede preg?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lei meg for at dette er blitt misforstått